Otac bacio bebu u kontejner

U Kini je otac bacio tek rođenu bebu u kontejner, navodno, zato što je mislio da je neizlečivo bolesna.

Svijet 22.01.2018 | 19:53
Otac bacio bebu u kontejner
Šokantan slučaj dogodio se prošlog ponedeljka u kineskom gradu Sunavej (provincija Junan), a otac je uhvaćen zahvaljujući tome što ga je kamera snimila na delu. 

Na snimku se vidi kako muškarac u crvenoj majici i papučama nosi nešto u ruci, a u sledećem trenutku baca zamotuljak u kontejner. Posle toga stavlja ruke u džepove pantalona i polako odlazi, kao da se ništa nije desilo. 

Blago hipotermičnu bebu našla je starija žena, umotala je u maramu i obavestila policiju, koja je pregledala snimak i brzo našla detetove roditelje.

Tokom saslušanja su saznali da je majka bila u osmom mesecu trudnoće kada se devojčica rodila, a pre toga nijednom nije bila na pregledu, izveštavaju britanski mediji, pozivajući se na kineski informativni portal "Junan dejli".

Otac je ispričao da mu se devojka iznenada požalila na bolove u stomaku i da je ubrzo potom rodila dete u dnevnoj sobi.

On je novorođenče stavio na krevet i pobrinuo se za devojku, saopštava policija.

Tek dva sata kasnije pogledao je bebu, koja je bila poplavela, pa je zaključio da je neizlečivo bolesna i da neće preživeti.

Lekari su, međutim, konstatovali da je zdrava, pa će nakon detaljnijeg pregleda biti poverena na brigu nadležnim ustanovama.(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar