Selektor opet o "braći Hrvatima": Drugi ne smiju!

"Baš me briga za sve one politike koje nas dele, kao i za sve 'velikosrbe', 'velikohrvate', 'velikobošnjake', 'velikoalbance', koji našoj i svojoj deci kopaju grobove", kazao je Cvetković čija je izjava prethodno uzburkala javnost.

Ostali sportovi 22.01.2018 | 12:15
Selektor opet o "braći Hrvatima": Drugi ne smiju!
Izjava selektora rukometne reprezentacije Srije Jovice Cvetkovića da očekuje "podršku braće Hrvata" na utakmici protiv Francuske izazvala je danas burne reakcije javnosti.

On je večeras pojasnio svoju izjavu i rekao da je to uradio "bez trunke kajanja".

"Četrdeset godina smo živeli kao braća, pomešane krvi, zajednički slava, Božića i Bajrama. Bilo nam je lepo. Izrekao sam istinu koja ne sme da se kaže. Hoćemo li ćutati i pokazati da smo mrtvi, samo toga nismo svesni, čekamo da nam jave", rekao je Cvetković.

On je juče u najavi utakmice rekao da na današnjoj utakmici protiv Francuske iskreno očekuje "podršku braće Hrvata".

"Hoćemo li našoj deci narednih 40 godina ostaviti pogrome, oluje, klanje ili pak pokazati da postojimo dajući im delić našeg srećnog detinjstva kada nismo znali za razlike među ljudima? Hoćemo li ih ostaviti u getima malih državica ili otvoriti širinu naše prošlosti kada su nam svi putevi u svetu bili otvoreni? Da li ćemo se zadovoljavati što ovakvi mali, ništavni, slepi, predstavljamo klozet Evrope", naveo je Cvetković.

Selektor Srbije je kazao da se ne bi trebalo zaboravljati prošlost, ali da bi trebalo praštati zbog budućnosti dece.

"Baš me briga za sve one politike koje nas dele, kao i za sve 'velikosrbe', 'velikohrvate', 'velikobošnjake', 'velikoalbance', koji našoj i svojoj deci kopaju grobove", rekao je Cvetković.

Izvor: Beta

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Joja

22.01.2018 11:52

Tako je.

ODGOVORITE
Name

istina Zehrudin

22.01.2018 13:47

Takoje gospodine dosta politickog smeca takvi je naj vise na ovim prostorima 80 posto oni 20 jedu govna

ODGOVORITE