Novi test "Orlova" - mart rezervisan za Afrikance!

"Orlovi" protiv "Orlova", pa će tako Srbija u martovskom terminu rezervisanom za prijateljske utakmice odigrati meč sa dve afričke reprezentacije.

Fudbal 15.01.2018 | 16:45
Novi test "Orlova" - mart rezervisan za Afrikance!
Mart je rezervisan za Afrikance!

Nakon što je objavljeno da će Srbija u okviru martovskog termina rezervisanog za prijateljske utakmice odigrati meč sa Marokom, MONDO saznaje da će drugi rival biti Nigerija.

"Orlovi" će tako igrati sa afričkim "orlovima" (isti nadimak imaju obe reprezentacije), a duel će, interesantno, biti odigran u Londonu.

Za sada nije poznat tačan termin odigravanja utakmice, a podsetimo sa "lavovima sa Atlasa", što je nadimak Marokanaca, igraćemo u Beogradu.

Srbija ima pozitivan skor protiv obe reprezentacije: Nigeriju smo pobedili u jedinom dosadašnjem duelu pred Svetsko prvenstvo 1998. godine (3:0), dok smo prethodna sva tri duela protiv Maroka dobili, s tim da se poslednji igrao još davne 1964. godine.

Obe zemlje će učestvovati na predstojećem SP, Nigerijci su u grupi sa Hrvatima, Islandom i Argentinom, dok Maroko za rivale ima Španiju, Portugal i Iran.

Do početka Mundijala u Rusiju, koji startuje sredinom juna, Srbija će odigrati još dve do tri utakmice kako bi se spremila za mečeve sa Brazilom, Kostarikom i Švajcarskom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar