Trebalo je da zamijenim Figa, a u Realu sam ''poludeo''!

Bivši napadač Rome, Milana, Real Madrida i Intera Antonio Kasano kaže da mu je period od 18 meseci u Real Madridu bio vrlo težak.

Fudbal 11.01.2018 | 21:00
Trebalo je da zamijenim Figa, a u Realu sam ''poludeo''!
Kasano je u Madrid otišao iz Rome početkom 2006. godine i kaže da mu je prvi period u Madridu prijao, ali nije dugo trebalo da počnu problemi.

Odigrao je samo 19 utakmica i konstantno bio kažnjavan zbog kilaže.

"Kada me je Real potpisao trebalo je da zamenim Luisa Figa i Majkla Ovena, dva osvajača Zlatnih lopti. To je značilo da treba da budem neko bitan. Tada sam imao 23 godine i tamo sam upoznao dvojicu najboljih igrača na svetu, Zidana i Ronalda (Il Fenomena). Mnogi igrači bi platili da igraju u tom Realu. Ja nisam igrao i žalio sam se. Bio sam besan na sve ni zbog čega", rekao je Kasano za Kanal fudbal.

Kasano je karijeru okončao septembra ove godine. Posle Reala se vratio u Italiju gde ga je pod svoje uzela Sampdorija, ali nikada tokom karijere nije umeo da kontroliše temperament.

"Jednog dana, Kapelo me je izveo i ja sam 'poludeo' u svlačionici. Vređao sam ga na španskom i italijanskom bez ikakvog razloga. Posle godinu dana svađa sa svima sam otišao", kaže Kasano.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar