Bajernov projekat „FK Njemačka“ u Minhenu!

Posle Gorecke, počela još jedna transfer operacija! Bavarci u klubu prave reprezentaciju Nemačke u malom.

Fudbal 13.01.2018 | 09:45
Bajernov projekat „FK Njemačka“ u Minhenu!
Dok većina klubova u januaru juri ekspresna pojačanja, Bajern već godinama ima tradiciju da zimi kapariše akvizicije za leto. Tako je bilo u slučajevima Levandovskog, Zulea, Rudija... A sličan scenario se sprema i za naredcno leto.

Nemačka već danima bruji da je Bajern kaparisao Šalkeovog supertalentovanog vezistu Leona Gorecku za leto kao slobodnog igrača, a sada stižu informacije da sličan plan ima i za Julijana Branta iz Bajer Leverkuzena.

Brant je jedan od najvećih talenata nemačkog fudbala, povremeni A reprezentaztivac i igrač kojem predviđaju veliku karijeru. Igra na poziciji krilnog napadača i Bajern ga lovi još od prošlog leta kada se spekulisalo da ga imaju u perspektivi.

Sada nemački mediji otkrivaju da je Bajern započeo operaciju njegovog dođvođenja. Brant ima ugovor sa Leverkuzenom do leta 2019. godine i fiksnu otkupnu klauzulu u visini od 12.500.000 evra što je prava sitnica za giganta iz Minhena. Brant ne želi da produži ugovor sa Farmaceutima i sve navodi na to da se dogovorio sa Bajernom.

Nemački mediji tvrde da je ovo još jedna kockica sklapanja ambicioznog projekta „FK Nemačke“ u Minhenu. Uli Henes ima san da najtalentovanije nemačke igrače i buduće nosioce igre reprezentacije okupi u Bajernu. Već je to pokazao na primerima SeržaGnabrija, Niklasa Zulea, Serža Gnabrija, Sandra Vagnera... U ekipi odranije ima Boatenga, Nojera, Humelsa, Milera, Kimiha...

Brant bi narednog leta trebalo da upotpuni družinu „FK Nemačka“ u Minhenu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar