Volf: Čokoladice Donaldu Trampu!

Autor knjige "Vatra i bijes: U Trampovoj Bijeloj kući", koja je digla veliku prašinu, Majkl Volf izjavio je da mu američki predsjednik Donald Tramp pozivima da se zaustavi publikacija te knjige pomaže da proda više primjeraka i da bi želio da mu pošalje čokoladice.

Svijet 05.01.2018 | 17:19
Volf: Čokoladice Donaldu Trampu!
"Gdje da pošaljem kutiju čokoladica?", upitao je Volf, gostujući u emisiji Tudej šou na En-Bi-Siju, prenio je AP.

Volf je rekao da je razgovarao sa Trampom poslije inauguracije i da je "opušten" što se tiče svega što je napisao u knjizi koja je razbjesnila Trampa.



Bi-Bi-Si prenosi da je Volf rekao da Tramp ima "manje kredibiliteta od možda bilo koga ko je u ovom trenutku hodao Zemljom".

Volf navodi da sve Trampovo osoblje smatra da se američki predsjednik "ponaša kao dijete".

"Ovaj čovjek ne čita, ne sluša. On je kao fliper, samo puca sa strane", rekao je Vulf.

Advokati američkog predsjednika pokušali su da spriječe objavljivanje knjige koja je izazvala političku buru i u kojoj se navodi da Donald Tramp nije očekivao izbornu pobjedu, da nije bio pripremljen za tu funkciju, kao i da "predsjednik SAD ništa ne čita".

Poslije toga, izdavač je odlučio da knjiga bude objavljena ranije, već danas.

Uoči objavljivanja knjige, Tramp je sinoć objavio tvit u kom tvrdi da nikada nije pričao sa autorom Majkom Volfom, niti mu je ikad dozvolio pristup Bijeloj kući.

Knjiga je zasnovana na više od 200 intervjua sa predsjednikom SAD, najbližim saradnicima i članovima administracije, a u kojoj se opisuju unutrašnje borbe u Bijeloj kući, čak i to da neki od najbližih Trampovih saradnika izražavaju prezir prema njemu.

Volf (64) je bivši kolumnista Njujork magazina i Veniti fera.

Izvor: Tanjug

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

kralj

05.01.2018 17:04

nevjerujem da je ovaj wolf ista u toj knjizi izmislio, uostalom samo bi djecji mozak stupio u ovakav brak, i jos stosta uradio sto je ovaj covjek uradio svijetu.

ODGOVORITE
Name

Sta lupetas

05.01.2018 17:16

Sta je to Trump uradio svijetu? Nabroji!

Name

Bilo je i prije slicnih Trampu

07.01.2018 23:34

Covjek je nesposobna rasisticka budala koja je greskom dosla na celo najuticajnije drzave na svijetu.Kod nas su ga podrzavali jer ovdje vec dugo vladaju takvi tipovi a bilo je i neosnovanih nadanja kod politicki nepismenog puka koja su podgrijavali spin strucnjaci da ce njegov dolazak promijeniti politicku kartu Balkanu.Od vremena podrske "Trampu Srbinu" kola ova nebulozna recenica "Sta je Tramp uradio svijetu"?Da je iko od tih koji su jekoristili procitao informacije o barem vaznijim dogadjajima u svijetu znao bih da su vecinu ratova izazvali bas ovakvi likovi kojisu zalutali u jednu ozbiljnu profesiju.

Name

Jomi

05.01.2018 17:26

Imamo i mi Trampa

ODGOVORITE
Name

Xc

05.01.2018 20:29

Nemamo.