Dobio otkaz u Milanu, ali i posao u Primeri!

Vinćenco Montela brzo našao novi angažman.  GOTOVO: Montela vodi Sevilju! U subotu predstavljanje na stadionu Sančez Pishuan.

Fudbal 28.12.2017 | 20:45
Dobio otkaz u Milanu, ali i posao u Primeri!
Vinćenco Montela nije dugo tragao za novim poslodavcima. Ubrzo posle smene u Milanu, bivši reprezentativac Italije dobio je poziv iz Sevilje.

Klub iz Andaluzije nedavno se našao u centru pažnje zbog smene Eduarda Beriza, a ovog četvrtka saopštio je da će ga uskoro naslediti 43-godišnji Italijan.

"Sevilja i Vinćenco Montela postigli su dogovor u načelu da bude trener prvog tima do juna 2019. godine. Montela bi u petak trebalo da potpiše raskid saradnje sa Milanom, a potom doputuje u Španiju i potpiše ugovor sa Seviljom", navodi se u saopštenju trenutno petoplasiranog tima Primere.

Mladom strategu to će biti prvi trenerski posao van granica Italije. Do sada je vodio Romu, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju i Milan. Najveći uspeh mu je osvojen Superkup Italije sa Milanom 2016. godine, pobedom nad Juventusom penalima posle 1:1.

Italijan Vinćenco Montela novi je trener Sevilje. Klub sa stadiona Sančez Pishuan objavio je na svom sajtu da je postigao dogovor sa Montelom i potpisaće ugovor do 2019. godine.

Do dogovora je došlo nakon što su Montelini advokati postigli konačan sporazum sa njegovim prethodnim klubom, Milanom.

Montela će u petak staviti potpis raskid ugovora sa Rosonerima, a isto veče je planiran njegov dolazak u Sevilju.

Zvanično predstavljanje novinarima na stadionu Sančez Pishuan planirano je za subotu.

Ostaje da Montela odabere svoj stručni štab, a očekuje se a tu bude i neko od domaćih pomoćnika, Luis Tevent ili Karlos Marćena.

Montela je u dosadašnjoj karijeri vodio Romu, Kataniju, Fjorentinu i Sampdoriju.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar