Veliki priznanje za bivšeg srpskog fudbalera!

Milinko Pantić u najboljem timu Atletika svih vremena! I to po izboru Marke. . .

Fudbal 25.12.2017 | 21:00
Veliki priznanje za bivšeg srpskog fudbalera!
El Klasiko bio je samo povod. Čitaoci španske Marke birali su najbolje timova svih vremena Real Madrida i Barselone.

Naravno, najviše su se lomila koplja oko najvećih španskih klubova, ali svoj kutak imali su i navijači Atletika. I oni su birali najbolju postavu Jorgandžija svih vremena. I ukazali su veliku čast srpskom fudbalu  Milinku Pantiću.

Čovek koji je 1996.godine doneo duplu krunu na Visent Kalderon zauzeo je poziciju u ofanzivnom delu veznog reda. Reklo bi se logičan i realan izbor. Svi se u crveno-belom delu Madrida sećaju 1995.godine kada Radomir Antić doveo anonimnog vezistu iz Panioniosa. Ubrzo je Srbin postao najvažnija karika njegovog sistema. Asistencije, golovi, laserski navođeni slobodnjaci, pogodak u finalu Kupa Kralja...

Bila je to Pnatićeva bajka koje se i dalje sećaju navijači Atletika. Te sezone Pantić je postigao 15 golova i imao 10 asistencija.

Lepa stvar za srpski fudbal, posebno ako se ima u vidu da je nedavno Miroslav Đukićuvršten u idealan tim Valensije.

Pored njega mesta u ofanzivnom delu veznog reda rezervisana su za Futrea i Kokea. Iza njih su Dijego Simeone i Luis Aragones. Odbrambenu petorku čine momci koji su doprineli da Atletiko igra dva finala Lige šampiona. Na golu je Oblak, a zatim su još tu Huanfran, Godin, Miranda i Felipe Luis.

Trener je naravno Dijego Simeone.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar