Điđo - Milan - Rajola - Mirabeli... Saga se nastavlja!

I dalje nije jasno šta će biti sa mladim čuvarom mreže. . . ?!

Fudbal 22.12.2017 | 23:50
Điđo - Milan - Rajola - Mirabeli... Saga se nastavlja!
Praktično još od letos, a sve intenzivnije u poslednjih sedam dana, Italija se trese zbog Đanluiđija Donarume, a pre svega kontroverznih odluka, izjava i dela njegovog agenta Mina Rajole. Ljubavni trougao Milan - Donaruma - Rajola odavno je pukao, a sve se čini da idealnog rešenje cele zbrke - nema. 

Mina Rajolu su u klupskim prostorijama očekivali početkom sedmice, ali se nije pojavio na razgovorima. Tačnije, Rajola je viđen u Milanu, video se samo sa Donarumom. Mada se poslednjih dana šuškalo o tome da bi mogao da raskine saradnju sa Rajolom zbog sve većih pritisaka da napusti klub koji voli od detinjstva, Điđo je ipak rešio da i u narednom periodu ostane vezan za jednog od najmoćnijih agenata na planeti. Odluka je pala posleDonaruminih ozbiljnih konsultacija sa roditeljima. Koliko će to potrajati - pitanje je. 

Rajolin sastanak sa direktorskim tandemom Fasone - Mirabeli postoji u agendi, ali zasad se ne zna termin. U klubu se nadaju da bi to moglo da se dogodi do kraja sedmice, a kao razlog odlaganja razgovora milanska štampa navodi smirivanje situacije. Odnosno, želju Milanovih direktora da se prvo ugasi požar zbog nezadovoljstva klupskih pristalica. 

Naznake vraćanja u normalu viđene su protiv Verone, kada je Điđo dobio sporadične aplauze navijača. U međuvremenu u Milanu se nadaju da će uspeti da nađu rešenje i za loše odnose sa Rajolom, a sve u cilju normalizacije odnosa i Donaruminog ostanka. Ipak, glavna prepreka leži u Rajolinom prisiljavanju Donarume da raskine saradnju sa klubom, sve pod izgovorom da je mladi golman trpeo psihičku torturu uoči produžetka ugovora letos. Tada je Rajola ostao bez ozbiljne provizije na koju je računao u slučaju daDonarumu udomi u nekom drugom klubu. 

U Milanu čak razmišljaju i o Donaruminoj prodaji, ali tek na leto. I to ukoliko se ne bude našlo rešenje iz aktuelne situacije.

„Nemamo nedoumicu oko toga da li želimo da prodamo Donarumu. On ne želi da ide, voli klub i dres koji nosi, tu nema problema. Kako reagujem na Rajoline priče. S osmehom. Svodićemo račune na kraju sezone“, izjavio je Masimilijano Mirabeli. 

Od ranije je poznato da Mirabeli i Rajola nisu u dobrim odnosima, ali zarad mira u kući moraju da razgovaraju o mogućim rešenjima. Jedno od njih je revidiranje postojećeg ugovora i ubacivanje fiksne klauzule, koje letos nije ubačeno. Bilo kako, Rajola traži način da na Donarumi dobro zaradi, dok Milan gleda kako da uspostavi stabilne temelje i vrati se tamo gde je bio do pre nekoliko godina. 

Saga se nastavlja...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar