Obradović pred Zvezdu: Igraju veoma dobro...!

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da njegova ekipa u predstojećoj utakmici Evrolige mora da ostane koncentrisana.

Košarka 19.12.2017 | 08:30
Obradović pred Zvezdu: Igraju veoma dobro...!
"Za sve ekipe u Evroligi, kalendar je jako težak. Moramo da budemo spremni za Zvezdu koja u poslednje vreme igra veoma dobro. Dolaze na posle tri veoma dobre utakmice, posebno poslednje protiv Valensije i Mornara u ABA ligi. Kao i uvek, moramo da budemo koncentrisani i ta da pokušamo da odigramo najbolju moguću utakmicu", rekao je Obradović, a preneo je sajt Evrolige.

Fenerbahče će u utorak od 18.45 po srednjeevropskom vremenu dočekati Zvezdu u 13. kolu Evrolige.

Bivši košarkaš Partizana, a sada centar Fenerbahčea Jan Veseli ocenio je da crveno-beli posebno dobro igraju na gostovanjima.

"Biće to veoma teška utakmica za nas. Zvezda igra sjajno u poslednjih nekoliko utakmica, posebno u gostima. Moramo da budemo spremni za to. Drago mi je što ću ponovo videti svog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Peru Antića", rekao je Veseli.

Fenerbahče utakmicu dočekuje na trećem mestu Evrolige sa osam pobeda i četiri poraza, dok je Zvezda 11. sa pet trijumfa iz 12 utakmica.

Evroliga, 13. kolo:

utorak:
18.45 Fenerbahče - Crvena zvezda
19.00 Žalgiris - Bamberg
20.15 PAO - Makabi
20.45 Real Madrid - Valensija

sreda:
18.00 Himki - Efes
20.00 Olimpijakos - CSKA
20.45 Armani - Baskonija
21.00 Barselona - Unikaha

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar