Sevilja se ''zaljubila'' u Andriju Živkovića!

Hoće ga u januaru! Španci ozbiljno zagrizli!

Fudbal 09.12.2017 | 19:45
Sevilja se ''zaljubila'' u Andriju Živkovića!
Benfika je porazom od Bazela stavila tačku na najgoru sezonu u Evropi u poslednjih desetak godina, a jedina svetla tačka u neuspehu protiv Švajcaraca je bio naš AndrijaŽivković. Mladi Srbin je bio najzapaženiji pojedinac u timu Benfike i dobio je najveću ocenu od portugalskih izveštača…

Ono što je još zanimljivije je da je dobru igru pružio pred očima ljudi iz Sevilje. Predstavnici španskog kluba su bili u svečanoj loži Luža kako bi motrili na Živkovića za kojeg se odavno inetersuju. I otišli su prezadovoljni sa utiskom da je Živković igrač kakav im treba. Portugalski Žogo piše da je Sevilja zainteresovana da već u januaru dovedeŽivkovića na pozajmicu i da na kraju sezone dva kluba pregovaraju o otkupu ugovora.

Živković je ove sezone odigrao 12 mečeva za Benfiku u svm takmičenjima. Na šest je bio starter, a na šest je ulazio sa klupe i postigao je jedan gol. Nije standardan, ali to očigledno ne smeta Sevilji koja želi da ga angažuje. Živković bi u anadalužanskom timu pojačao konkurenciju na desnom krilu gde ove sezoone prilično neubedljivo igre PabloSarabija.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar