Srbi spremni za ustavna rješenja

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Ognjen Tadić danas je u Sarajevu u razgovoru sa komandantom Eufora generalom Antonom Valdnerom rekao da su predstavnici Republike Srpske u institucijama BiH spremni da prihvate svako rješenje koje ne narušava Ustav BiH.

Bosna i Hercegovina 01.12.2017 | 19:05
Srbi spremni za ustavna rješenja
Informišući generala Valdnera da će se novi Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o akcizama uskoro naći na dnevnom redu Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, Tadić je naglasio da u ovom domu postoji većina za usvajanje tog zakonskog prijedloga.

Prema Tadićevim riječima, Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH u ovom sazivu nikada nije bio prepreka za bilo koje pitanje koje se tiče procesa evropskih integracija BiH.

Govoreći o ovom procesu, on je izrazio očekivanje da će profunkcionisati dogovoreni mehanizam koordinacije između institucija u BiH, kao i da će odgovori na pitanja iz Upitnika Evropske komisije, koji će odgovarati istini i stvarnoj situaciji u BiH, uskoro biti usaglašeni, saopšteno je iz parlamenta BiH.

(Srna)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Magla i svi štandovi prodajni

01.12.2017 18:57

O mi nećemo u NATO ali hoće NATO u nas i već je kod nas !!!! O kako smo gluppppiiiii ! Glođemo kosti političke a oni meso !!! O kako smo glupiiiii !!!

ODGOVORITE
Name

evropski put

02.12.2017 08:14

Zivio protektorat!

Name

Окупација

02.12.2017 09:56

Ко за кога ради и колико смо окупирани, показује ова вијест. Реченица "Informišući generala Valdnera da će se novi Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o akcizama uskoro naći na dnevnom redu Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, Tadić je naglasio da u ovom domu postoji većina za usvajanje tog zakonskog prijedloga." показује (1) да се на само изасланици САД-а, и ЕУ интересују за усвајање закона о акцизама него и НАТО - иако је то (на први поглед) минорно унутрашње питање и (2) да Огњен Тадић не брани интерес народа него свјетских банкара.

Name

Srndać

01.12.2017 22:14

Šta je sad ovo? Pa O.Tadić je naprosto postao zanimljiv po objektivnosti?

ODGOVORITE
Name

srb

02.12.2017 02:16

Sad kad naši pošalju izvještaj gdje je sve med i mlijeko. Ma ima da se oni počnu kod nas doseljavati.

ODGOVORITE
Name

MUNGOS

02.12.2017 02:55

OGNJENE , PROBUDI SE ...

ODGOVORITE
Name

dzoo

02.12.2017 05:10

A zastava je glavna.Koji ste vi pcisu ,otkud NATO u Bih nemogu da dodem sebi.Mi cemo biti na prvoj liniji na drini zivi bili pa vidjeli .Vucica cemo gledati preko nisana.SRBOVANJU NIKAD KRAJA.

ODGOVORITE
Name

Ot

02.12.2017 07:17

Jel ovo Ogi SDS-ova pobegulja? Vidi što se nakon tihovanja nesto aktivirao. Priprema teren za sebe na nekoj novoj listi. Dzaba mu Pavić ipak im je prosjek godina 120. Pamte Srbi pobegulju Ogija i kako je od Šešeljevog aparatčika i novinara u pokusaju dospeo u politiku. Pamte i kad su ga Hrvati uhapsili u ratu u Hrvatskoj . Sve je Ogi mutljaroš zaboravio i stavio se na stranu onih kojima je govorio Laku noc Republiko Srpska. Dzaba pare Ogi, ovaj put necemo nasjesti

ODGOVORITE
Name

Demagogija i blef..

02.12.2017 08:31

Ali ne pitaš Ognjene, kao ni Radosav što se ne pita u onoj čuvenoj CG seriji, Đekna što se zove. Prvo pitati novoga šefa.

ODGOVORITE
Name

Nenad Stevandić

03.12.2017 12:53

Ognjene, brate, gdje si dosad, dugo te čekam da svojim snagama poguraš donji dio leđa našeg milog vođe, Velikog Baje, zv, Zmaj od Laktaša, a onda u trku poskoči i uleti u taj dio tijela gdje sam ti napravio fino mesto pored sebe.

ODGOVORITE