Teo ni blizu parketa - povratak tek poslije Božića!

Srpski košarkaš Miloš Teodosić neće se uskoro vratiti na parket, uprkos tome što oporavak od povrede teče po planu.

Košarka 28.11.2017 | 15:30
Teo ni blizu parketa - povratak tek poslije Božića!
Teodosić se povredio u meču sa Finiks Sansima pre više od mesec dana, kada je nakon lošeg doskoka osetio bol u stopalu.

Iako se u prvi mah činilo da je stradao skočni zglob, pregledima je utvrđeno da je "povredio fasciju tabana", odnosno tkivo koje povezuje petnu kost i prste, odnosno da će biti odsutan "na neodređeno vreme".

On je u više navrata isticao da neće žuriti sa oporavkom, iako je sve išlo kako treba (počeo da trenira sa loptom), ali su mediji iz ‘grada anđela’ preneli informaciju da Milošev povratak ne treba očekivati pre Božića.

"Teodosić se ne očekuje (u takmičarskim utamicama) do Božića", napisao je Broderik Tarner, novinar "Los Anđeles Tajmsa" koji prati Kliperse.

Time su potvrđene pretpostavke da će oporavak od povrede trajati nešto više od dva meseca.

Podsetimo, Teo je letos stigao u najjaču ligu sveta i potpisao trogodišnji ugovor sa Klipersima vredan 12 miliona dolara – sjajno je otvorio sezonu i podsetio zašto mnogi smatraju da je trebalo ranije da ode "preko bare", ali ga je ozleda omela da nastavi u istom ritmu.

Igrači iz Los Anđelesa u teškoj su situaciji – nalaze se na 11. mestu Zapadne konferencije sa skorom od 8 pobeda i 11 poraza, ali veći problem od toga su povrede Miloša Teodosića i Danila Galinarija, kao i činjenica da će Patrik Beverli posle operacije kolena propustiti čitavu sezonu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar