Feldin: Zviždaće mi, ali jedva čekam Olimpijakos!

Košarkaši Crvene zvezde Džejms Feldin i Tejlor Ročesti poručili su da greške u porazu od moskovskog CSKA moraju da se isprave već na gostovanju Olimpijakosu.

Košarka 17.11.2017 | 12:15
Feldin: Zviždaće mi, ali jedva čekam Olimpijakos!
Crveno-beli su u sredu doživeli ubedljiv poraz od "Armejaca" (85:59), a u Pireju gostuju već u petak.

"CSKA je veliki tim, došli su pripremljeni za nas i od prvog minuta bili potpuno fokusirani. Zaustavili su Ročestija i mene, bilo je teško, pokušali smo da budemo konkurentni, ali nismo uspeli. Jedno je sigurno, težak raspored nije razlog poraza", rekao je Feldin. 

Feldin je izrazio nadu da će košarkaši Crvene zvezde u narednim utakmicama Evrolige igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" jer smatra da je tamo bolja amosfera u odnosu na Arenu. 

"Ne znam zašto hala nije puno. Lično, više bih voleo da igramo u "Pioniru" jer je manji i bučniji, navijači su bliži terenu, čini mi se da je bolje za igrače. Buka, atmosfera, sve je bolje i nadam se da ćemo se premestiti iz Arene u "Pionir", dodao je Amerikanac. 

Feldin se vraća u Atinu posle samo nekoliko meseci od odlaska iz Panatinaikosa, s tim da će crveno-beli igrati protiv najvećeg rivala "zelenih" - Olimpijakosa. 

"Moramo da zaboravimo na CSKA. Idemo u Atinu bez pritiska, znamo kako možemo da pobedimo. Ne plašim se duela sa Olimpijakosom, zviždaće mi, ali ne brinem jer volim takve situacije. Jedva čekam da izađem na parket", zaključio je Feldin. 

Njegov sunarodnik Tejlor Ročesti naglašava da ekipa ne sme da klone duhom posle poraza od CSKA. 

"Loš smo otvorili meč i teško je da se vratiš protiv odličnog tima kakav je CSKA. Kažnjavaju svaku grešku, a mi moramo da učimo iz naših grešaka. Moramo da gledamo napred, već sutra imamo novi meč. Očekuje nas nova teška utakmica", dodao je Ročesti. 

Utakmica između Olimpijakosa i Crvene zvezde igra se u petak od 20 sati u hali "Mira i prijateljstva".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar