Predvidio Trampa, slijedi pakao...

Britanski vidovnjak Krejg Hamilton-Parker, koji je uspešno predvideo Trampovu pobedu i Bregzit, najavio je neke uznemirujuće događaje koji će se, kako on tvrdi, dogoditi u svetu iduće godine.

Svijet 13.11.2017 | 12:12
Predvidio Trampa, slijedi pakao...
Sledeća godina će biti puna dramatičnih političkih previranja i ekoloških kriza koje će uzrokovati nepredvidivi vremenski uslovi, najavio je Hamilton – Parker.

Predvideo je još i teroristički napad na auto-putu Velikoj Britaniji, revoluciju u Severnoj Koreji u kojoj će s vlasti biti svrgnut Kim Džong-un i hemijski napad koji će biti izveden dronom na jedan od evropskih gradova.

Svoja predviđanja o mračnoj budućnosti koja očekuje svet već za nekoliko meseci, ovaj vidovnjak je objavio na blogu, a među manje dramatičnim najavama, našla se i ona da će britanski princ Hari zaprositi svoju devojku, glumicu, Megan Markl.

U novim vizijama, kako tvrdi, video je da će Tramp uspešno izbeći postupak opoziva, a da će u Evropi doći do jačanja desnice, posebno u Španiji, Italiji i Francuskoj, a što će za posledice imati velike nerede na ulicama tih država.

No, najcrnje je prognoze dao za ekologiju pa je u 2018. predvideo niz ekoloških katastrofa.

- Ekologija je na vrhu popisa zato što osećam da će se u 2018. dogoditi dosad neviđeni potresi, vulkanske erupcije i žestoka nevremena - rekao je.

Najavio je i da će se aktivirati Vezuv zbog čega će stanovnici Napulja morati da se evakuišu, a, prema njegovim predviđanjima, strašan potres će pogoditi i Novi Zeland.

Smrtonosni požari u Kaliforniji, razorne poplave u Kini i Indiji i strašni uragani koji su poharali ove godine Karibe, takođe se nalaze na listi.

Uprkos strašnim prognozama, čovečanstvo će, tvrdi Krejg Hamilton-Parker, dostići viši nivo svesti.

"Duhovnost koja će ga voditi u Zlatno doba, a sukobi i poteškoće, kao i ekološke katastrofe će učiniti da se dobri ljudi okupe i povežu. U njima će se zatim javiti želja za pronalaskom stvarne svrhe ljudskog života", rekao je vidovnjak.

(Agencije)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Gospodin

13.11.2017 11:51

Da li je predvidio odlazak sa vlasti Milorada Dodika, na demokratskim narodnim izborima?

ODGOVORITE
Name

re

13.11.2017 12:48

Jel predvidio da bilo koji (bar i jedan) politicar iz ove nase napacene zemlje bude smijenjen ili umre......pa da slavmo....

Name

Cica

13.11.2017 13:11

Jeli predvidijo kada ćemo živeti normalnim životom. Kada će ovi lopovi sići sa vlasti... Strašno sve više sirotinje...

ODGOVORITE
Name

Kolt78

13.11.2017 13:17

lako je sada biti vidovit,samo treba reci da ce biti gore nego sto je sada! kakvo zlatno doba,ulazimo u finis ljudske istorije koji ce biti onakav kako o tome Sveta Pravoslavna vjera uci

ODGOVORITE
Name

GANDI

13.11.2017 16:10

Od drugih pet vidovnjaka sam dobio 5 brojeva za lotto.jos mi samo fali on da mi da sesti da kasiram milione. :) Jebiga nemogu 1 broj pogodit a sudbinu kao mogu. IDIOTI i Gresnici

ODGOVORITE
Name

Bojan

14.11.2017 16:15

kako stupiti sa njim u kontakt da vidim ganjam kredit niko mi neda pa da vidimo sta on kaze hoce li ko dati.

ODGOVORITE