Milica zatražila zaštitu policije

Atraktivna pop pjevačica Milica Pavlović privlači pažnju gdje god da se pojavi.

Zabava 07.11.2017 | 17:13
Milica zatražila zaštitu policije
Mlada muzička zvijezda može da se pohvali da je za pet godina postigla veliki uspjeh na muzičkoj sceni i da ne postoji osoba koja nije čula za njeno ime.

Seksi sinjoriti, kako je mnogi zovu, uspjeh je donio i neke druge stvari. Naime, ne postoji muškarac koji je imun na mladu pjevačicu, pa zbog toga Milica ima velike probleme.

Naime, kako „Alo!” saznaje, posljednjih mjesec dana Milica svakodnevno dobija poklone od nepoznatog muškarca. Pjevačica je u početku mislila da se radi o fanu, međutim, počela je da sumnja da je u pitanju osoba koja je previše opsjednuta njome.



''Mesec dana ona svakog jutra ispred vrata svog stana nalazi poklone. U početku je mislila da se radi o gestu nekog fana, međutim, kasnije je to počelo da joj bude veoma čudno. U početku je dobijala cveće i plišane igračke, a onda su usledili drugi pokloni. Dobijala je čokoladne torte, ramove za fotografije, čak je u jednoj od kutija bio i seksi donji veš. Milica je u tom trenutku shvatila da je situacija veoma ozbiljna'', otkriva izvor za „Alo!”.

''Najčudnija stvar u celoj priči jesu ljubavne poruke koje je Pavlovićeva dobijala uz svaki poklon. Anominmi muškarac oslovljavao ju je sa „boginjo moja” i pisao joj da je najpoželjnija žena i da bi veoma voleo da se svakog jutra budi pored nje. Milica se uplašila i sada već razmišlja da slučaj prijavi policiji'', otkriva izvor i dodaje:

''Nikada joj se nije desilo da neko bude toliko uporan. Njeni fanovi uglavnom šalju poklone, ali niko do sada nije bilo toliko uporan. Ona se posebno uplašila zbog toga što je shvatila da se radi o istoj osobi. Nakon što se posavetovala sa prijateljima, shvatila je da bi najbolje bilo da kontaktira sa policijom i osigura se za svaki slučaj'', otkriva izvor.



Zanimljivo je da ovo nije prvi put da je Milica Pavlović u takvoj situaciji. Ona je prije nekoliko mjeseci ispričala da je imala probleme sa jednim fanom.

''Imala sam situaciju da me fan uhodio, na kraju je sve bilo u redu, ali bilo je to veoma neprijatno iskustvo'', otkrila je tada Milica.

Da li je i ovoga puta u pitanju ista osoba, pjevačica će saznati nakon što policija preuzme slučaj.

Izvor: Alo

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Derim .

07.11.2017 17:16

Ma kojaje ovo dama nide veze .

ODGOVORITE
Name

Biba

07.11.2017 17:47

Svaka cast portalu na ovim.vijestima,tv

Name

knez

07.11.2017 17:39

mudar nacin da skrene paznju na sebe

ODGOVORITE
Name

estrada

07.11.2017 18:07

Hoce li Milica tu zastitu licno placati? Ili ce to na kraju narod placati.

ODGOVORITE
Name

M2

08.11.2017 01:56

Policija zbog udvaranja? To nece ni reagovati. Unajmi obezbeđenje. Plicija radi samo tamo gde ima osnova. Neće to narod plaćati.

ODGOVORITE