Muslin poslije sastanka s Kokezom: Ja sam i dalje selektor!

Fudbalsku reprezentaciju Srbije na Mundijalu u Rusiji će, kako sada stvari stoje, voditi sadašnji - Slavoljub Muslin. Mada, daleko je jun. . .

Fudbal 26.10.2017 | 16:00
Muslin poslije sastanka s Kokezom: Ja sam i dalje selektor!
Posle sastanka sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom u prostorijama nacionalnog Saveza u centru Beograda, Muslin je izašao zajedno sa sportskim direktorom FSS Goranom Bunjevčevićem i novinarima kratko dobacio:

"Nikakva odluka nije doneta, ja sam i dalje selektor".

Muslin je napravio uspeh, jer je "orlove" odveo na prvo Svetsko prvenstvo posle 2010. godine. Ali, odmah nakon završetka kvalifikacija, u javnosti je počelo da se priča o tome da će biti smenjen i da nema podršku iz vrha Fudbalskog saveza Srbije da nastavi da radi započeto.

Muslinu se, navodno, "na dušu" stavlja nekoliko "grehova", pre svega loša igra u finišu kvalifikacija (protiv Austrije u Beču, potom protiv Gruzije u Beogradu), kao i čvrst stav u odnosu prema igraču Lacija Sergeju Milinkoviću-Saviću, sa kojim je, kažu, imao verbalni sukob.

Nakon što su se u pojedinim medijima pojavile informacije da se bliži smena Slavoljubu Muslinu i da je Dragan Stojković-Piksi "viđen" kao njegov naslednik, Kokeza je pre nekoliko dana u intervjuu "Sportskom žurnalu" poručio da "mediji neće smenjivati selektora".

Kokeza jeste pohvalio Muslina i igrače za plasman na SP u Rusiju, što je okarakterisao kao ogroman uspeh, ali se nije decidirano izjasnio da li bivši trener Crvene zvezde ima podršku da nastavi da radi kao selektor.

Sudeći prema ovoj današnjoj izjavi Muslina i dalje je "status quo".

Pred "orlovima" su test mečevi u Aziji, a kada budemo videli Muslinov spisak videćemo i da li su napravljeni nekakvi kompromisi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar