Krnja skupština zasjeda, Čubrilović nije imao većinu za udaljavanje poslanika opozicije

20: 50 - U zgradu Narodne skupštine stiigla je i premijerka Željka Cvijanović, kao i predsjednik RS Milorad Dodik, javlja dopisnik BN televizije. Dodik, Cvijanović, kao i direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum bili su na kratkim konsultacijama kod Čubrilovića.

Republika Srpska 17.10.2017 | 14:00
Krnja skupština zasjeda, Čubrilović nije imao većinu za udaljavanje poslanika opozicije
Cvijanovićka i Dodik potom su sišli u skupštinski restoran, odakle nadgledaju novonastalu situaciju.

Prilaz maloj sali gdje je u toku "krnja" sjednica Parlamenta Srpske poslanicima opozicije nije omogućen, a ne dozvoljavaju im ni da ulože žalbu na izrečenu kaznu udaljavanja sa sjednice. 



20.30 -Predsjednik Parlamenta Nedeljko Čubrilović nije imao većinu od 42 poslanika, koliko mu je potrebno za odluku, kada je izrekao mjeru udaljavanja poslanicima opozicije, saznaje BN. Međutim, to nije bila prepreka da poslanici većine, iako ih nema u dovoljnom broju, se premjeste u malu salu skupštine, gdje vjerovatno drže "krnju skupštinu".

Na spratu je policija, koja ne dozvoljava prilaz ostalim poslanicima. Prema našem izvoru na spratu su postavljene i "barikade", od stolova ,kako bi se spriječio svaki eventualni prolaz prema maloj sali gdje se odvija krnja skupština.

19:30 - Iako je prošlo više od jednog sata sjednica NSRS nije nastavljena. U skupštinskoj sali nalaze se poslanici opozicije, dok su poslanici pozicije izvan skupštinske sale.

Kako javlja dopisnik BN iz skupštinske sale nije poznato do kada će trajati pauza i da li će većeras se nastaviti zasjedanje. Predsjednik NSRS Nedeljko Čubrilović je izrekao mjeru udaljavanja za većinu poslanika iz opozicije. "Sjednica će se nastaviti kada se za to stvore uslovi", rekao je Čubrilović. U zgradiuNSRS pristigao je veći broj policajaca.

18:20 - Pošto su poslanici opozicije prišli radnom stolu skupštinskog rukovdstva i iza njih stali sa pištaljkama u ustima, predsjendik NSRS Nedeljko Čubrilović je dao puzu od pola sata.

18:15 - Nakon glasanja šef poslaničkog kluba SDS Vukota Govedarica je rekao da opozicija neće učestvovati u radu skupštine zbog kršenja poslovnika i nemogućnosti da se najviši zakonodavni organ vrati u okvire zakona o ustava. Nećemo izaći iz sale, ali nećemo učestvovati u raspravama", kazao je Govedarica u ime opozicionih stranaka.

Nakon obraćanja Govedarice, poslanici opozicije zvižde u skupštinskoj sali, a većina, predvođena SNSD-om, usvaja ranije predloženi dnevni red.



18:10 - Skupštinska večina odbila je zahtjeve poslanika opozicije da se vodi rasprava o dešavanjima na prošlom, krnjem zasjedanju, kao i stavljanje van snage odluke o razrjšenju glavnog revizora, kao i o ulozi MUP RS na prošlom skupštinskom zasjedanju.

Poslanici vlasti nisu prihvatili ni vladin prijedlog da se po hitnom postupku razmatra konsolidovani izvještaj o budžetu RS.

17: 15 - Poslanik PDP Branislav Borenović rekao da se ne može preći preko onog što je krnja skupština radila i mora se utvrditi odgovornost onih koji su doveli poliicju da spriječi opoziciju da učestvuje u radu te sjednice. Zbog toga trena ostavke da podnesu predsjendik NSRS Nedeljko Čubrilović i njegov generalni sekretar skupštine, kao i ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač. Borenović poziva da se razmatraju ta dešavanja, jer preko toga opozicija neće preći.

Radovan Višković poziva da se skupština vrati dnevnom redu i d, kako je rekao, više nema smisla da se vodi ovakva rasprava. Poslanik PDP Adam Šukalo se ponovo vratio na prošliu sjednicu i kazao da moraju odgovarati oni koji su spriječili opoziciju da učestvuju u radu skupštine. Šukalo traži da se kaže ko je izdao nalog da policija dođe u NSRS.

17:10 - Nakon pauze za ručak, poslanici NSRS vratili su se u skupštinsku salu i nastavili raspravu o dnevnom redu. Opozicija traži da se dnevni red proširi. sa tačkama koje su predložili. Očekuje se glasanje o dnevnom redu.

Skupštinsko zasjedanje u Banjaluci je počelo danas u Banjaluci veoma žustro. U skupštinskoj sali nalaze se i poslanici vladajuće većine, ali i opozicije.

Poslanici opozicije traže da se dostavi zapisnik sa prošle sjednice "krnje" skupštine, koja je održana bez opozicije , čije poslanike je spriječila policija da učestvuju u radu tog skupštinskog zasjedanja.

Vukota Govedarica (SDS) je tražio zapisnik sa prošle sjednice i pozvao parlament da se vrati zakonitom radu.

Isto je učinio i poslanik te stranke Nedeljko Glamočak, dok je Miladin Stanić tražio da generalni sekretar zbog propusta  ako ima morala podnese ostavku.

Poslanik NDP Dragan Čavić je tražio odgovor kome je predsjednik skupštine izrekao kaznu udaljavanja, kada je u stenogramu sa prošle sjednice navedenom da se izriče ta mjera "nekome". Čavić je rekao da nisu pročitana imena poslanika  kome se izriče mjera i da on ne poznaje ni jednog poslanika u skupštini koji se zove imenom "neko"...

Goran Đorđić,(NS), Adam Šukalo (PDP), Miroslav Brčkalo (PDP) ukazivali su ,takođe, na kršenje i povredu poslovnika.

Predsjednik Parlamenta Nedeljko Čubrilović je pokušavao da brani neodbranjive stavove, jer su se poslanici opozicije "naoružali"  poslovnikom o radu skupštine Republike Srpske.

Na povredu poslovnika ukazao je i poslanik PDP Branislav Borenović, koji kaže da poslanici moraju znati šta se desilo na prošloj "krnjoj" sjednici parlamenta i da se mora razjasniti uloga policije koja je spriječila poslanike opozicije da učestvuju u radu prošlog skupštinskog zasjedanja kada je doneseno više zakonskih rješenja, ali i razriješen glavni revizor Duško Šnjegota i njegov zamjenik.



Dragan Čavić (NDP) ponovo ukazuje na kršenje poslovnika i upozorava Čubrilovića da nije imao pravo da izrekne mjere, koje je donio na prošloj sjednici, jer se o tome nije izjasnila tada skupština.

Poslanik SDS Davor Šašić poziva na povredu poslovnika i kaže da smo u situaciji da "pojedinci krše zakon i određuju pravila ponašanja, a ne ovaj parlament"...

Poslanik NDP Zdravko Krsmanović ukazuje na problem kako su "ukinuli" službu revizije prihvatajući ostavku glavnog revizora. "Morali smo da ustanovimo ko laže o konsolidovanom izvještaju da li revizor ili ministar finansija", rekao je Krsmanović. "Traži prekid sjednice da se obezbijede uslovi za održavanje ove sjednice, jer nemaju zapisnika sa prošle, krnje, sjednice parlamenta.

Poslanik Milanko Mihajlica (SDS-SRS) da se poštuje ne samo poslovnik, nego i Ustav RS jer je na sceni nasilje prema opoziciji i neistomišljenicima vlasti. "Vi kršite Ustav", kazao je Mihajlica i najavio podnošenje apelacije pred Ustavnim sudom RS u vezi kršenja poslovnika, zakona i ustava od strane najvećeg zakonodavnog tijea u Srpskoj. . .

Još jednom je Dragan Čavić (NDP) upozorio Čubrilovića da mu pogrešno tumače skupštinska akta i da na način kako radi skupština se može okvalifikovati da su nelegalne i nelegitimne odluke koje donosi.

Vođenje sjednice Čubrilović je prepustio potpredsjedniku NSRS Nenadu Stevandiću.

Šukalo ukazuje na propuste kod razrješenja glavnog revizora Duška Šnjegotu da su obmanuli skupštinu jer nisu pozvali članove Komiisje za izbor i imenovanje iz opozicije, nego je konstatovao da su odsutni, što je grubo kršenje poslovnika o radu.

Glasanje o odredbama kršenja poslovnika na koje je ukazivala opozicija nisu prihvaćene, jer je skupštinska većina odlučna da stoji iza svojih nezakonitih odluka,donesenih na prošlom krnjem skupštinskom zasjedanju.

Dragan Galić (PDP) traži odgovor ko je dao nalog za dolazak policije u skupštinu, koja ima skupštinsko obezbjeđenje.

Igor Žunić (SNSD) optužio je poslanike opozicije da zloupotrebljavaju ovu sjednicu skupštine i da bi on želio da obavlja funkciju poslanika i da se vrate radu sjednice i počnu da radu u skladu s svojim obavezama. , navodeći da on ima pitanje i hoće da čuje odgovor u vezi naplate poreza na nekretnine.

Replicirao mu je poslanik NS Goran Đorđić koji je rekao da i on traži da mu se odgovori kao poslaniku šta se dešavalo na posljednjoj skupštini koja je održana bez poslanika opozicije.

Borenović (PDP) podsjeća na pitanje koje je postavio još 2014. godine i na koje nije stigao odgovor a odnosilo se na koliko je sredstava dato lobističkim kućama. On je naveo da je oko 30 miliona otišlo u te svrhe i da iz vlade nisu smjeli da daju odgovor na to pitanje,. On je tvrdio da su od tih sredstava mogle penzije da se povećaju za 20 odsto i to na mjesečnom nivou. . .

Vukota Govedarica (SDS) je rekao da je na prošlom skupštinskom kolegiju rečeno da će odgovori na sva pitanja biti postavljena u roku od 48 sati i to ponovo nije učinjeno. 

Igor Žunić (SNSD) kaže da ovo nema smisla i da treba da počnu da rade. On je rekao da se zloupotrebljava poslovnik o radu NSRS. Stevandić, koji predsjedava sjednicom, slaže se sa Žunićem da je u pitanju zloupotreba poslovnika.

Nakon pauze skupštinsko zasjedanje u Banjaluci nastavljeno. Poslanik SNSD Dušica Šolaja zahtijeva da se vrate skupštinskom radu razmatranjem zapisnika sa ranije održanih sjednica i da se prekine s zloupotrebama nego da se poslanici vrate tački dnevnog reda. Potpredsjednik Skupštine Stevandić se još jednom složio sa poslanicima SNSD-a, ali da ne može to da spriječi.

Replicirao je poslanik opozicije Goran Đorđić je prekorio skupštinskog potpredsjednika da on treba da vodi sjednicu a ne da iznosi lične političke stavove.

Poslanik MIlanko Mihajlica tvrdi da potpredsjednik NS Nenad Stevandić svojim obrazloženjima vrijeđa dostojanstvo ovog parlamenta.

"Ako želite da izađemo iz ovog, to dobrim dijelom zavisi od vas Stevandiću i od premijerke Željke Cvijanović. Koliko vam treba mjeseci da nam dostavite zapisnik sa prošle sjednice", rekao je Mihajlica.

Stevandić tvrdi da poslovnik nije narušen.

Poslanici su, sa 60 glasova za, izglasali zapisnik sa 20. sjednice NS Republike Srpske.

Veliko interesovanje za rad ove skupštine postoji, a oko zgrade nalazi se veći broj policije, dok je unutar zgrade primijećen samo jedan uniformisani policajac, drugi su u civilu.

Zapisnik sa 21. sjednice biće dostavljen sutra, potvrdio je potpredsjednik NS RS Nenad Stevandić.

Poslanik NDP-a Dragan Čavić tvrdi da je otvoreno pitanje legitimiteta prethodne sjednice. Potrebno je da poslanici imaju bar deset dana zapisnik prije sjednice, jer na ovakav način vi kršite naša ustavna prava.

Poslanik Goran Đorđić je poručio da ne postoji skupštinska većina koja može da tvrdi da nije prekršen poslovnik na 21. sjednici. Opozicija ima pravo da zna šta je izglasano i da da svoj komentar..

14:51 - Poslanik SDS Vukota Govedarica traži da se na dnevni red ovog skupštinskog zasjedanja stave i tačke dnevnog reda o konsolidovanom izvještaju budžeta RS za prošli godinu, kao i stavljanje van snage razrješenja glavnog revizora i njegovog zamjenika, kao i o ulozi policije tokom prošlog "krnjeg" skupštinskog zasjedanja koje je održano bez poslanika opozicije.

Čavić (NDP) obrazlaže tačku dnevnog reda koju su predložile opozicione stranke a tiče se o strateškim ciljevima o petogodišnjem periodu u kojoj se definiše odnos sa Nato savezom, stavljajući u prioritet ekonomske reforme, borba protiv kriminala, ispitivanje porijekla imovine izabranih funkcionera, evropske integracije, kao i odnos prema međunarodnim snagama i pristupanja vojnim blokovima.



Nakon što su poslanici opozicije objasnili tačke dnevnog reda, koje su predložili kao dopuna dnevnog reda ovog skupštinskog zasjedanja, predsjednik Parlamenta Nedeljko Čubrilović je dao dvostanu pauzu za ručak, koja je počela u 15:00 časova.

Nastavak je zakazan za 17:00 časova kada će u nastavku biti poznato hoće li poslanici skupštinske većine podržati tačke dnevnog reda koje je predložila opozicija .



(BN televizija)

Komentari / 168

Ostavite komentar
Name

parodija

17.10.2017 10:25

Prepirete se oko gluposti. Uradite nešto za narod. Izmišljate toplu vodu.... ovu skupštinu treba raspustiti a poslanicima oduzeti mandate. Kretenčine

ODGOVORITE
Name

dado

17.10.2017 11:44

To znaci da policija drzi da ne padne vlada.. a ovi iz opozicije drze da vlada radi kako oni hoce a opozicija da rade kako bi trebalo. a u sustini svi cekaju da se oko nas razrijesi haos pa da znaju na cemu su. zato policija drzi sve dok ne prodje haos, a haos je

Name

@blbl

17.10.2017 12:52

Nije mi jasno zasto ikako zasijeda NSRS kad sve odluke donosi Dodik,on donosi i odluke u ime vlade.Sve odluke po potrebi on ponistava,a ovi sjede u klupama su samo njegova Ikebana nista vise.Ja bi se stidio samog sebe.

Name

Re Parodija

17.10.2017 12:57

crkla drzava!!!!

Name

Pale

17.10.2017 13:09

Prepiretu se oko gluposti dok muslimanski sud u Sarajevu progoni Srbe ko da su zvjeri.Ucinite nesto ,zastitite narod od progona kadija zabranite djelovanje tog nelegalnog i neustavnog suda na teritoriji RS.

Name

Re parodija

17.10.2017 13:31

Sve su to neradnici koji nas zajebavaju 25 godina plata 3500 km treba ukinuti plate poslanicima samo hranu i putne troskove placati govnar Stevandic zaraduje 8000 km plus krade i pola plate iz bolnice gad debeli

Name

Mihajlo

17.10.2017 13:51

Najbolje je da opozicija neucestvuje u tom cirkusu, jer svejedno je sve odluke donosio i donosi jedan covjek, a nije bas toliko pametan, obican mesar.

Name

re pale

17.10.2017 13:55

Eto ti realan i objektivan!!!

Name

re parodija

17.10.2017 15:16

Nisu to gluposti. Ako zakonodavni organ neće da radi po zakonu i poštuje propise, šta onda očekivati od običnog čovjeka.

Name

Vecina

17.10.2017 15:48

Smirio ih Mile, laju pomalo, prazna prica uglavnom, ponavljanje istih stvari,..vec vidjeno. Uglavnom Mile jase dalje..

Name

borac

17.10.2017 16:05

Oni da ti urade nesto za narod mozda neki novi namet.

Name

Solumija

17.10.2017 16:23

Polako ali sigurno opozicija ulazi u blamazu neviđenu.

Name

Odlicne vijesti

17.10.2017 16:34

Namjenska industrija federacije (14 preduzeca u vlasnistvu bosnjaka) za devet mjeseci ostvarila 280 miliona prometa, sto je znatno povecanje u odnosu na proslu godinu. Neki od novih proizvoda su: puska, pistolj, samohodna haubica, RPG, a bit ce ih jos. Svo naoruzanje posjeduje NATO certifikate. Vidite da ima i pozitivnih vijesti, nije sve tako crno,...

Name

Stana

17.10.2017 16:53

Ovako nam isto funkcionise pravosude.Nasilje bez granica!

Name

Snjegota

17.10.2017 16:55

Za ovo su krivi Bosnjaci samo se moramo odvojit.

Name

Leko

17.10.2017 17:21

Gledao sam celi prenos na BN i ono sto rafi Stevandic je zalosno i sramotno,najveca glupost je konstatovao da je otadzbina zajedno glasala nakon pitanja poslanika muslimana a ta "domovina"ih drzi u zivotu.

Name

penzioner

17.10.2017 17:24

Oce li biti penzija sledeceg mjeseca?

Name

penzioner

17.10.2017 17:26

ima li penzije sledeći mjesec.

Name

Miloje

17.10.2017 17:39

Opozicija treba da još žešće napada dodika,svuda po svijetu prvenstveno u srbiji da svaku priliku iskoristi da ga javno napada,neda se skriva i ustručava.samo to donosi rezultat.on je dobio naređenje od svojih da uvede akcize da bi uništili srpski narod,zato se i bori jer se strašno boji,znašta će biti.

Name

Kole

17.10.2017 18:26

Ma tuzno je ovo sve,Dodik je siledzija koji dize tenzije, a ova jadna opozicija se prima na svaku njegovu provokaciju , a i to rade jer ne znaju kako da odgovore drugacije jer ni sami nemaju sta da ponude ovom narodu.Nemaju ni program,niti bilo kakvo rjesenje, kao ni vlast.Daj boze da se pojavi neka opcija sa bilo kakvim programom i planom, neki svjez pristup.Opozicija kao da je zaboravila da je vlast na nivou BiH, a rezultati nula, nista bolji od Dodikovih.Svi samo laprdaju u prazno, a narod gladuje.

Name

cirkus

17.10.2017 18:51

Cirkus vlast al od sada opozicija.Jel ovako misle 2018 pobijediti.

Name

NEDIM STRIK RIBAR I CUGER

17.10.2017 20:03

Pustite politiku ljudi hajmo mi u lov i ribolov , gajbu pive, koju flasu rakije, malo meze , pecenja i muzike, svima dobro, probajte moj recept necete se pokajati, ja sam rahat od svega , ujutro kad ustanem nagnem pola flase i rahatlokum od svega. Zato primite moj recept, sex, alkohol, muzika, mezetluci i lov i ribolov

Name

diktator Dodik dole

17.10.2017 20:11

Ne moze se trenutno nista uraditi za narod. Uradjeno unazad 10 godina se vidi. Sada se radi o tome kako dalje? Opozicija ima pravo da se razjasne sporna pitanja jer u njima leze kriminalne radnje vlasti. Vladin izvjestaj o poslovanju i izvjestaj Snjegote je jedna od takvih stvari. To sto sudovi ne rade i ne sude kriminalcima ne znaci da se i u NS moze ostvarivati neparlamentarni, diktatorski rad..

Name

dnk

17.10.2017 20:42

Diktator Mile gubi kontrolu!Podrska opoziciji protiv snsd mafije!

Name

pred sud naroda

18.10.2017 04:54

Dodo sta je sa referendum? Jel sve puno kod tebe do tregera? Samo ti polako, koncentrisano u skladu sa poslovnikom..

Name

Baron Minhauzen

18.10.2017 07:27

Vojska je neutralno postrojena. Eventualna moja ostavka stoji na raspolaganju komisaru Lukacu.

Name

Re: Pale

19.10.2017 06:31

Ovakve odluke suda BiH, izgleda odgovaraju i poziciji i opoziciji da imaju oko cega da se, toboze svadjaju. Bojim se da ni od jednih ni od drugih narod ima koristi. Zasto se ne prica-ali svaki dan- o poskupljenju struje. Bojim se da i poskupljenje struje, formiranje Fonda solidarnosti za lijecenje djece i sl. imaju za cilj SAMO prikupljanje para za izbore, ali se koriste emocije naroda-kao za lijecenje bolesne djece. Pa zar Republika nemoze odrediti budzetsku stavku za ove namjene, a ne ziviti u izobilju.

Name

budiša

19.10.2017 11:03

Gledam ovu četvorku gore na slici veseli i bezbrižni i vidi se da namjerno prave spektakl,još jedan autogol opozicije.Zar tek sada da narod glasa za takve.2012 su dobili lokalne izbore,mandat potrošili na međusobne svađe zbog borbe oko plijena i nisu naučili pouku iz 2016.

Name

osa

19.10.2017 12:49

Skupština se raspušta kada nema skupštinske većine. Sve ovo je zabijanje autogola . koji vanredni izbori- da vas počisti.

Name

Kukavicije jaje

17.10.2017 10:31

Gledao sam i slusao, sinoc, gospodina Viskovica koji je trazio da srbi zajedno donesu neke znacajne odluke za RS, medjutim, danas gledam i slusam skupštinu RS, predsjednik Skupštine ( i Stevandic sa njime) pokazuju da ne odustaju od svoga ponasanja (protivzakonitog, naravno), a Stevandic govori da je Skupština glavni tumac Zakona (da: zakona a i ne poslovnika), sto ce reci: J...te se-mi odlučjemo. Pa, ako je tako, onda VI i odgovarajte-ne tazite opoziciju. A ako vam se opozicija pridruzi-isti ste.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

17.10.2017 11:03

Oni misle da su ispred zakona i naroda. Opozicija mora istrajati zbog istine!

Name

Petyr Baelish

17.10.2017 12:39

Kakva opozicija? Izglasali su sami da održe referendum. Održite ga sada gospodo sami.

Name

RE SVIMA

17.10.2017 18:40

SVI OSTECENI U RATU.BORCI SU SPREMNI I CEKAJU DA OTJERAJU BAGRU OD OPOZICIJE I PITANJE JE MINUTE KAD CE ULETJETI A NEK U SARAJEVU ZVIZDE A SRECA STO POLICIJA NEDA DA IH IZBACIMO.

Name

Stana Penzioner

17.10.2017 18:43

Ja se i cudim da se jos i isplacuju penzije i plate.Ja da sam Dodik, ne bih dala nista.Kad cutimo i ne treba nam dati nista!

Name

Re Penzioner

17.10.2017 19:09

Naj realniji si na ovom forumu. Samo da znas u Sarajvskom kantanu penzioneri imaju ponovo neka primanja i dodatak za ogrjev ili grijanje itd .

Name

Re Re Svima

18.10.2017 02:07

Uđite unutra vas čekaju borci da vas otjeraju sa bagrom na vlasti , baš bih volio da dođete da se igramo mica-mace

Name

Re-Re-Svima

18.10.2017 10:25

Silo, kada tako prijetiš opozicij zašto to i ne uradiš?Silo mi Borci i stvaraoci RS nismo krv lili za ovako stanje u RS..Kolika ti je penzija ili invalidnina Silo ako si borac vojske RS ?Samo da ti kažem jednu činjenicu koju niko ne može poreći a to je,SDS je jedini pomirio Srpski narod i stavio ga pod jednu zastavu za spas Srpskog naroda.To je učinio SDS a ova sadašnja POZICIJA je toliko podjelila narod da nikada podjeljeniji nije bio.Ovo su činjenice Sili neviđena.Sram te bilo poltronu za male interese.

Name

Kal

17.10.2017 10:32

Šprdnja pravi fajront gotovo je.

ODGOVORITE
Name

Dragan

17.10.2017 13:21

Nijednu pametnu temu nemaju...pa se kao fol prepiru, a svi iz budžeta preplaćeni!

Name

Za Petra Balisi

17.10.2017 15:09

STA JE IZGLASALA OPOZICIJA KONJU JEDAN.MAJMUNE ZNAS LI TI STA PRATIS.MAJMUNE

Name

JOJA MITRALJEZAC

17.10.2017 17:25

JEBEM VAS SVE U DUPE.

Name

Zeljka bela cizmica

17.10.2017 20:17

Joja drzim te za rijec.

Name

Don Kihot

17.10.2017 10:34

Neki ljudi ne grade zidove da drže ljude van, već da vide kome je stalo da ih sruši.” Sokrat

ODGOVORITE
Name

1230

17.10.2017 10:58

OVA DANASNJA SKUPSTINA JE SRAMOTA POZICIJE.POZICIJA JE SVJESNA KOLIKO JE U KRIMINALNOM I NEZNALACKOM PONASANJU, ALI IMA PAPKE I ZIVI NA INFUZIJI.OVAKAV ZIVOT NA INFUZIJI JE KRATKOG VIJEKA.STO BI TEGLTIJA RADIO KADA IMA PLATU 4000€ZVANICNU+KRIMINALNI TATA.IGOR ŽUNIC MISLI DA JE NEKO BITAN,ČISTA RECIKLAZA.OVO JE KRAJ STO SE TICE SKUPSTINE.ODLUKU DONOSI O SVEMU DODIK.VUCICU INFORMISI SE O OVOJ TORTURI PLACENE ELITE DODIKA KOJI SE VAMA UDVARA A SA ZORANOM ZIVKOVICEM,SUTANOVCOM,ĐILASOM PLANIRA DA POSTANE VAS NASLEDNIK

Name

Re1230

17.10.2017 11:37

Bravo za komentar,a gospodin Vucic bi bas trebao da se dobro zamisli o svemu napisanom u komentaru.

Name

re

17.10.2017 12:02

BANJA LUKA - U ubojstvo umirovljenog policijskog inspektora Miodraga Šušnice u Banjaluci početkom rata, u travnju 1992. godine, bili su upleteni i aktualni potpredsjednik Skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić i bivši dužnosnik Srpske radikalne stranke, biznismen iz Banjaluke Pantelija Damjanović, navodi se u dokaznim materijalima iz istrage, koji su iznijeti u javnost, a koje je objavio novinar Slobodan Vasković na svome blogu. Inspektor Miodrag Šušnica je bio otpočetka ciljana meta ubojica i njihovih nalogodavaca, kako bi se Bošnjaci (Muslimani) i Hrvati u Banjaluci optužili da stoje iza njegove likvidacije i kako bi nakon toga uslijedila odmazda. Zato je kao datum ubistva izabran baš 10. travnja, dan osnivanja NDH-a, kako bi se optužbe protiv banjalučkih Muslimana i Hrvata što jače naglasile.

Name

SUDIJA DRED

17.10.2017 13:34

Stevandica treba hitno zatvoriti za ubistvo i krade u banjaluckoj bolnici

Name

Bruka

17.10.2017 13:35

Da li je papak Stevandić zbog toga postao papak, papčina, ubojica, kriminalac.

Name

jes to je on

17.10.2017 13:39

https://youtu.be/hNpftjDNXMI.... kaoboj ,Bajin dupelizac i poltron koji kao i šef mu samo za vlast se bore....

Name

Pa dragi moji

17.10.2017 14:54

Zasluzili smo Tevadita i Tevandite u pamet idu izbori pobjeda SZPa i Tevandit u Focu do kraja zivota.

Name

Turboskara za 123

17.10.2017 15:05

Ako pogledas realno vidis da dodik uveliko kopira vucica u svemu osim razlika je u ponasanju.Vucic kao dodik drzi medije policija njegova on donosi sve odluke oko njega vulin i ekipa sve u kriminalu i oni proglasavaju izdàjicama narod koji nije na njihovoj strani tako da je princip isto sve ostalo nijansa.

Name

Pa

17.10.2017 10:42

Pa, ko od clanova SNSD-a ima morala? Pogledajte (i poslusajte danasnju Skupštinu)-posebno poslusajte dr (preletaca) Stevandica (Hipokrata bi se okrenuo u grobu da ga cuje-ali odredjuje sudbinu svoje porodice: imali kako im je otac zasluzio da imaju).

ODGOVORITE
Name

kkk

17.10.2017 18:40

Imamo morala i znanja ali ne mozemo od Stevandica doci do izrazaja!

Name

Dr. Banjac

17.10.2017 10:49

Sekretara poznajem licno, nikad mi nije bilo jasno kako je dosao na tu funkciju. Kapacitet mu je biti sekretar manje MZ .

ODGOVORITE
Name

MMM

17.10.2017 12:12

Tako je. Ali nije on jedini koji nema kapaciteta a ima funkciju! To je odlika mnogih u sadašnjoj Vladi koju predvodi nekompetentan premijer ali i mnogi u drugim organima.

Name

re Dr.Banjac

17.10.2017 14:26

Ne branim sekretara ali mislim da u ovim komentarima ima ljubomore.Dakle mnogi bi bili kao sekretar sa dobrom platom.

Name

Pa dragi moj

17.10.2017 16:51

Dr Stevandic je kriminalac. Tu nema ljubomire. Stevandic je za novac napustii SDS . Tu nema ljubomore. Taj isti unistava UKBC Banjaluka kao stetocina na mnogo nacina. TU NEMA LJUBOMORE. Problem je sto takva necasna i korumpirana osoba vodi sjednice NS RS. E to je problem. Ako si ti iz njegove smjesne partije i imas finansijsku korist razumijem motiv. Tesko normalan covjek moze biti ljubomoran na takvog necovjeka i izdajnika.

Name

'41

17.10.2017 17:38

Ne vređajte sekretare MZ ACIC JE D....L.... VEĆINA SEKRETARA MZ SU ČASNI I POŠTENI LJUDI, I KOMPETENTNI ZA SVOJ POSAO.

Name

JOJA MITRALJEZAC

17.10.2017 18:10

Joj da mi te je dovatiti ti botu stevandicevski , ljubomoran na koga? Na izdajnika,srebroljubca, bitangu j... ga u DUPE.

Name

Car je go!

17.10.2017 10:50

Ukinuti Skupstinu RS jer je leglo gluposti, potizma i kriminalaca. Skupstinu koriste za svoje ciljeve , bogacenje , dobre mjesecne plate i skrivanja iza poslanickog imuniteta. Hoce drzavu a kokosinjac ne bi mogli da vode ..98% njih nema vezom sa politikom ali zato sa kriminalom 99% . Cuvaju RS od koga od cega? Cuvaju jer su u vlasnistvu te iste. Da im je stalno do naroda drugacije bi se ponasali prema tom istom.Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

lwrst

17.10.2017 20:14

Dole skupstina i tiranska vlast. Dosta demokratskog nasilja i licnog bogacenja Dodikovih pulena.

Name

Strasno

17.10.2017 10:54

Gledam Skupštinu i stvarno ne mogu da ne kazem: diskutuje gospodin Zunic koji kaze da ga je narod birao i hoce da radi u interesu naroda, jer ga je narod za to izabrao i narod ga placa... Gospodin Zunic je, zajedno sa svoja 3 SNSD clana, sa 5-10 godina radnog staza (kao clan SNSD-a) napravio zgradu koja bi bila krupan zalogaj i za velike firme, potom kupio jos neke lokacije (a jos jednu platu, osim poslanicke, zaradjuje kao savjetnik nacelniku svoje opstine-dok mladi nemaju posla-a obrazovaniji su od Zunica). Zunicu, ne petljaj se u oblast koja ti je nepoznata, a nepoznata ti je i psihologija koju si "zavrsio"-kupio.

ODGOVORITE
Name

Q

17.10.2017 11:35

REALNO,LJUDSKI I KOREKTNO BI BILO DA SE DO KRAJA OVE SEDMICE UKINE NS RS, tj.RASPUSTI PARLAMENT, NEKA IDU KOD ŽUNICA NA GRADEVINU,JER OVDE USTAV I ZAKON SU NEPOZNANICA VEC BROJ RUKU. OVAKVIM PONASANJEM SVIH STVARA SE ŽELJENI CILJ DODIKA I ZELJKE DA IZBIJU INCIDENTI,JER I NAJMANJI BI IM IDGOVARAO DA GA ISKORISTE I IZIDU IZ AGONIJE U KOJOJ SU I ZATO TRAZE POVOD.PROBLEME RS RJESAVA MILE,CIVIC, KOLINA I ZELJKA

Name

za strašno

17.10.2017 18:47

Sve je tačno tako. Odlično poznavanje dotičnog. Svaka čast na komentaru.

Name

poslovnik

17.10.2017 11:08

Koja je svrha poslovnika? Po ovome što vidimo poslovnik je ništa, jedan najobičniji neobavezujući akt (knjižica), neko se požali na kršenje poslovnika a većina izglas da se poslovnik ne krši. To znači da većina mže raditi šta hoće, sam poslovnik rada skupštine je farsa, bezvrijedna knjižica koja nema nikakvu svrhu.

ODGOVORITE
Name

aaa

17.10.2017 13:40

Krši se i Ustav i Poslovnik, ali postoji dovoljan broj ruka, papaka. Sramota!

Name

Re-92

17.10.2017 17:46

Šta zna Aćić šta je POSLOVNIK.... u skupštini 99% pravnika je kupilo diplome na privatnom fakultetu kod Željka Mirjanića i istog dana isti taj Ž. M. ih šalje na dobro plaćeno radno mjesto u narodnu skupštinu. Mladi ljudi koji su časno završili državne fakultete NEMAJU nikakve šanse ni da odrade PRIPRAVNIČKI STAŽ, a o zaposlenju mogu sanjati...e to je napravilo cirkusijadu od narodne skupstine RS. NAJVEĆI KRIVAC JE NEDELJKO ČUBRILOVIĆ jer u skhpštinu zaposljava neznalice. Bravo Čubriloviću, imaće te akademska zajednica po čemu pamtiti..

Name

xyz

17.10.2017 11:13

Kad će opozicija podizati prijave zbog ukradenih milijardi? Sve dok to ne uradi, opozicija je Dodikovo služinče i obična predstava za neuki narod. I jedni i drugi, svjesno, pokušavaju da skrenu pažnju od pokradenog - da sakriju teške lopovluke.

ODGOVORITE
Name

tom i jery

17.10.2017 11:23

Mačak je u vreći samo miševi da izvire

ODGOVORITE
Name

345

17.10.2017 11:48

OVA DUSICA SOLAJA JE SVOJOM PATETIKOM O SNSD-U DOSADILA I ŽIVIM I MRTVIMA.KOJI ONA KRIMINAL ŠTITI I BRANI?

Name

altec

17.10.2017 12:00

Gledam skupštinu i samo jedan zakljucak da je Stevandic najveca ljiga u državi.

ODGOVORITE
Name

milana

17.10.2017 12:09

SNSD i Stevandić se ponašaju kao da su oni sve izmislili i napravili svojim dolaskom na vlast.Ponašaju se kao da su nastali prije Hrista.Ovo je strašno,sve nam je improvizacija,država krši zakone.

ODGOVORITE
Name

re

17.10.2017 13:56

Odavno nije se pojavio pametan komentar kao ovaj

Name

ocigledno

17.10.2017 20:45

Sve je to regularno u dodikovoj mafijaskoj "drzavi".

Name

Па

17.10.2017 12:38

Хехе. Не знам шта ћете да будете али сасвим сигурно знам да не можете владати као опозиција.

ODGOVORITE
Name

SRDJO

17.10.2017 12:46

Bravo, Opozicija ! Probudili ste se !

ODGOVORITE
Name

marko

17.10.2017 12:48

Tragi-komedija

ODGOVORITE
Name

9107

17.10.2017 13:42

Ljudski život je nekada, kratak, a nekada dug.Zavisno od profesije covjek za radni vijek sretne mnoge ljude,pametne, bez velikog obrazovanja,glupe sa najvišim stepenom obrazovanja,kriminalce,alkoholicare,prevaranti i sa drugim osobinama,ali u sedmoj deceniji nisam sreo ni vidio kompletnije budale od NENADA STEVANDICA NEVEZANO KOJEM POLITICKOM BLOKU PRIPADA.

Name

aaa

17.10.2017 13:49

Tragično je što je država opljačkana, ekonomija uništena, narod osiromašio, omladina bježi-iseljava se, a vlas je trgedija za ovaj narod.

Name

Režija

17.10.2017 13:34

Glavni glumci i statisti se određuju na izborima i na osnovu prezeniranih programa. Skupština služi da se donesu i poštuju propisi, a ne da bude komična i na momente tragikomična scena.

ODGOVORITE
Name

treba znati

17.10.2017 13:45

Opoziciji se oko policije, oko presude Oriću, oko referenduma, oko Šnjegote i još oko mnogo drugih stvari namjestilo. Ako povuku prave poteze ovih dana, dogodine vlast gubi izbore, kažem, ako budu znali? Do duše, mnogo ovisi od toga hoće li stranci ostati bar neutralni, ili će vidjeti da opozicija ne može popustati toliko koliko oni hoće,ako hoće da pobijede, pa će kao pragmatičari pustati Dodika da priča o "ocjepljenju", kao 2006 godine????

ODGOVORITE
Name

narodni posranici

17.10.2017 14:04

Kakav rucak, niko od njih nije zaradio ni za rucak.

ODGOVORITE
Name

Kumic

17.10.2017 20:46

To je dorucak, oni ne doruckuju prije 14 sati.

Name

Sve je isto

17.10.2017 14:34

Lako ce se oni pomiriti i opet sve isto. Zasto ne iskoriste momenat i zatraze zakon o porijeklu imovine? Zato Sto se jedni bore da ostanu na vlasti , a drugi da dodju na vlast. Narod im nije vazan, svi du isti.

ODGOVORITE
Name

KIKI

17.10.2017 15:50

Niko se vise ne bori da dodje na vlast...kase su prazne i koga narod izabere 2018 na izborima taj ce biti kaznjen. Od govana se pita ne pravi.

Name

borac

17.10.2017 14:41

Mora Baju pitati kakv Cubrilovic koja skupstina.

ODGOVORITE
Name

Афере

17.10.2017 14:45

Опозиција је инертна и лицемерна јер откривају неке афере и криминал тек кад их власт поткачи. Примјер: кад је кренула прича о Вукотином дезертерству, тад смо сазнали за министра и одштету. Ја се питам шта они све знају и кад ће то открити. Само Срби су важни, нас нема на њиховој мапи.

ODGOVORITE
Name

re

17.10.2017 15:52

Svi dobro znamo da Vukota nije dezerter, a za tebe nam je jasno da braniš kriminalnu vlast i u najmanju ruku si saučesnik u rušenju Republike Srpske.

Name

@re

17.10.2017 19:01

Kakvo rušenje rs, čega??? Ne može se srušiti nešto što ne postoji, što je odavno srušeno i u septičkoj. Javne ustanove su nagomilale toliko dugova, ne može ih ni Saudijska Arabija izvaditi iz govana. Gasi mješalicu, motaj kablove, gradilište se zatvara do daljnjeg!

Name

Andrejevic

17.10.2017 15:13

Nenad Stevandic. Dvije rijeci, a kako bijedno zvuci.

ODGOVORITE
Name

Q

17.10.2017 15:40

GOSPIDO POSLANICI MI GRADANI SMO VAM DALI PODRSKU I IZABRALI VAS ZA NARODNE TRIBUNE.IZBORI NISU BILI ZA RIJALITI ŠOU I U RIJALITIJU ZMAJ OD SIPOVA JE SANU ZA VAS POZICIJO.OPOZICIJA PO MOM MISLJENJU TREBA DA OVO SVE NAPUSTI JER OVAJ VETERINAR STEVANDIC SAMO DIZE TENZIJE I IZAZIVA NAJMANJI INCIDENT.TOK SJEDNICE IDE PO TEZAMA DODIKA.NEDO KRAVATA PRESJADNIK NS RS TOLIKO JE SPOSOBAN DA SE NESMIJE POJAVITI PRED POSLANICIMA,A MOZDA JE ZAUZET NAGODBOM SA DODIKOM.PAMETAN KLUB DOMOVINA DANAS, A 13.09.17.SENAD BRATIC IMADE HRABROST DA VODI SKUPSTINU, DOK TO NE SMJEDE NI STEVANDIC NI KRAVATA.

Name

Ha,ha,ha

17.10.2017 15:56

Stevandić za sebe kaže da je korektan čovjek.

Name

Za RE

17.10.2017 16:52

Da li bi tvoje dijete kao VUKOTA bilo dezerzer sa 15 godina jer u I.Hercegovini rat je počeo 91.god.Dezerteri vam nisu profesionalni oficiri rođeni u BiH da se vrate na dužnost u VRS 19.05.92.85% tih jada se nije odazvali već ostalo u Srbiji i Crnoj Gori.Njih niko ne pominje.Ako je zbog Vukove i njegovih vršnjaka bio u pitanju opstanak RS odmah je nestalo.Ovo pišem u ime Vukovine generacije, a politička opredeljeno me ne zanima.Stevandic bi mogao i morao odgovoriti što je u B.Luci formiran studentski bataljon.Viama kazao Biskup GRIGORIJE koji je istjerao udruženje Srba iz crkvenih prostorija na ulicu da bi otvorio kavanu.Ovih dana 3000 Srba iz Dubrovnika poslalo je žalbu PATRIJAHU za GRIGORIJEV biznis.

Name

1235

17.10.2017 16:54

STEVANDIC JE KOREKTAN KADA SA NIGDJE NE POJAVLJUJE.NAJVECI LJIGAVAC KOJI POSTOJI NA PLANETI.ZNA ON STO SE OVAKO PONASA I DODVORAVA.

Name

CUVAR ZATVORA

17.10.2017 18:13

STEVANDIC I CUBRILOVIC BICE KOREKTNI KADA IH SMIRIMO U FOCI.

Name

Visegrad

17.10.2017 16:16

Pitanje je trenutka kada ce Stevandic i njegova bratija iz vlade poceti da napastvuju djevojcice , kradu i otimaju imovinu , pa i da ubijaju opozicionare i ostale nepodobne i da za to prostim glasanjem narodne skupstine vecinom podignutih ruku izglasaju legitimnost i opravdaju postupke.

ODGOVORITE
Name

ZBOG TOGA

17.10.2017 18:14

DA SE TO NE DESI GLOGOV KOLAC I U SRCE VAMPIRIMA

Name

Apel

17.10.2017 16:29

Molimo sve dobre ljude da se organizuju i poslanicima opozicije obezbjede trube,vuvuzele ili sta glasnije posto je nas dragi precjednik Cubro stariji covjek i ne cuje dobro i ovo ga ocito ne dotice. I da se papcima sakupi sta sitnine za papkarinu jer kako cujem vlada nije za tu svrhu stigla da proda dovoljno blagajnickih zapisa.

ODGOVORITE
Name

pionir

17.10.2017 16:34

Druže Tito dok je Gačana bit će i ......

ODGOVORITE
Name

Konačno bravo

17.10.2017 16:38

BRAVO ZA OPOZICIJU, konačno nešto dobro i pametan potez opozicije , narod nije glasao za Stevandića, Banjca , Stevančevića Mitrovića, Maksimović Itd ovi iz vlasti nemaju većinu i do kraja ovo se mora srušiti , još jednom bravo za opoziciju !!!!

ODGOVORITE
Name

kkk

17.10.2017 18:50

Opozicija tek nema vecine, osim u Sarajevu !Predsjednik Dodik ima podrsku naroda.

Name

re

17.10.2017 19:28

Rusilo ti se u kuci.

Name

Lazo

17.10.2017 19:37

Predsjednik Dodik ima sve ono sto pripada jednom kriminalcu. Upravu ste, sta ce mu vise? A to sa narodom nije istina. Pa zar nas narod zasluzuje jednog ovakvog predsjednika?

Name

borac

17.10.2017 16:51

I taj cirkus narod placa.

ODGOVORITE
Name

2 Je

17.10.2017 16:57

OPOZICIJO NE POPUSTAJ VASE PONASANJE CE ODREDITI SUDBINU 48%APSTINENATA NA BIRACKIM MIJESTIMA.

Name

Stevandići

17.10.2017 16:53

Stevandić je ljigavac kakav se nije rodio, ma ko mi ga u društvu spomene pljunuću ga , pa ovakvi izdajnici i papci da vode državu , radije glasam za sda , HDZ i bilo koga a učesnik sam rata od 91-95 , nema ovde više ništa dok je Stevandića i ovakvi kao stevandići , Dodik se zajebao veliko što je sa sobom uzeo Stevandića koštaće ga to izbora vidjećete ......,

ODGOVORITE
Name

Jebes zaborav

17.10.2017 18:15

Kakav zaborav, papka na robiju ili protjerati na sjeverni pol

Name

rade

17.10.2017 16:59

Koji smo mi cirkus od naroda haha...

ODGOVORITE
Name

Pero

17.10.2017 17:02

Visković čobanče dodji da mi čuvas ovce.

ODGOVORITE
Name

Hajmo braco

17.10.2017 17:03

Zvalju Stevandica i Cubrilovica za usi i u prdekanu.

ODGOVORITE
Name

KIKI

17.10.2017 17:08

Samo srušiti ovu vlast i krimosa dodika! I to odmah večeras!!!

ODGOVORITE
Name

Kimisar Lukac

17.10.2017 20:16

Samo preko mene mrtva.

Name

Aaaa

17.10.2017 17:28

Ah, ovu budalaštinu sa pištaljkama mora da je osmislio savjetnik Wookan, nema ko drugi.

ODGOVORITE
Name

za Aaaa

17.10.2017 19:05

Pištaljka se koristi na sportskom terenu, a i ova skupština liči na utakmicu. Uz to Čubro stariji čovjek i ne čuje, tako da moraju adekvatno reagovati..

Name

Aaaa

17.10.2017 21:36

Koliko puta ćeš još ponoviti ovu foru 'stariji čovjek', svaki put je sve smješnija.

Name

1945

17.10.2017 17:34

Sve ih zaključati bez vode i hrane i držati bar mjesec dana. Sram ih bilo bez izuzetaka. Rukovodstvo skupštine posebno tretirati, svakih sat vremena kandzijati. Neznaju šta će od dobra, em kradu, em lažu, bukvalno otimaju gladnom narodu iz usta zadnju koricu kruha. ČUBRILOVIĆ NAJVEĆA SRAMOTA.

ODGOVORITE
Name

TurboskaraZa 1945

18.10.2017 20:11

U potpunosti se slazem stobom samo to bez hrane mjesec.Daj bar 3Ili4 mjeseca brate kolke su im mjesine guse gori su od kamila imaju rezerve u sebi ica i pica bar za 2 /3 mjeseca i pojacati kandjijanja

Name

tuba

17.10.2017 17:36

Pistaljke imate jos vam fale ovce pa cobani na planinu.

ODGOVORITE
Name

Па

17.10.2017 18:42

Хахаха. Па ту и јесте проблем што им хвале овце. И оно мало што су имали папака прешло у друго стадо. Ко им је крив кад су слаби чобани.

Name

Re

17.10.2017 19:11

Upravo to i rade zvizde na ovce i ovnove koji ima vise od cobana pa uzele maha!Valda ce ih nekako u red dovesti i naucit da se zakon i ustav mora postovat!

Name

1990

17.10.2017 19:15

OVAKO JE PREDSJEDNISTVO BIVSE SFRJ PRED RASPAD POCELO DA ZASJEDA U KRNJEM SASTAVU.KOLIKO PRODE VREMENA DA NISAM CUO OVU POLITICKU FLOSKULU.KRNJA NS RS VODI ISTIM PUTEM KAO I BIVSU SFRJ SAMO FUNKCIONERIMA NS RS NEDI KRAVATI,STEVANDICU,ACICU I BRATICU NABAVITE PO HELIKOPTER.

Name

Za TUBU

17.10.2017 19:18

MAJMUNE TI NE SILAZIS SA PLANINE, PUKOSE TI PLUCA OD SVIRALE, FRULE I DUDUKA.

Name

Motka

17.10.2017 18:02

Samo govnjivu motku i sve ovo rastjerati.....

ODGOVORITE
Name

Don Kihot

17.10.2017 18:02

Ppostoji priča da je revizoru i porodici prijećeno, ako jeste smije li i moželi reći ko i kad.. -druga je da je uz prijetnju ponuđena novčana ponuda, ako jeste ko i koliko... -treća je da pored iste ponuđeno radno mjesto i pare, ko i koliko sve su ovo priče koje porijeklom imovine moraju i trebaju dati odgovor ZAŠTO za mila Boga , malo vam bilo,mučite i gulite ovu napaćenu zemlju.....posebno je katastrofalno što objašnjenja daje Stevandić papak smrad i nula čovjek i mi to "treba da prihvatimo"...dokle mislite više????

ODGOVORITE
Name

Nako

17.10.2017 18:11

U NSRS DOSAO MILOKRAD DIDILI, sad ste svi naj.....li

ODGOVORITE
Name

Nema rješenja bez motke

17.10.2017 18:21

Vladajuću bagru treba na sve načine blokirati i ne dozvoliti im da sprovode svoju samovolju kršeći sve propise koje požele i kad požele. Dosta više SNSD-a i njihovih satelita.

ODGOVORITE
Name

Zrno

17.10.2017 18:48

Milorad večera u skupštinskom restoranu, hladnu platu.

ODGOVORITE
Name

Бл

17.10.2017 19:07

Зашто се не омогућава Соњи Караџић да присуствује крњој сједници. Она је сједила у својој столици и није звиждала.

ODGOVORITE
Name

realno

17.10.2017 19:11

Komisar Lukac ce imati puno posla kao zadnji branilac rezima. Ali to nece imati velikog znacaja za dalji tok i ishod dogadjaja. Jer ono sto je sigurno jeste to da diktator Dodik pada..

ODGOVORITE
Name

maki

17.10.2017 19:11

Zamolio bih bilo kojeg stilistu da pomogne Cvijanovickoj , oblaci se ko moja tetka, a predstavlja vladu RS . Hvala unaprijed u ime citave nacije .

ODGOVORITE
Name

Mile

17.10.2017 19:51

Ovo sto se desava u NSRS je zalosno,da se pozicija u najmanu ruku ponasa kao dje to nijova cacevina i da zakon i poslovnik krse, da ce moci i dalj da krcme i unistavaju sve sto je narod krvlju stvarao .Narod je gladan!!!

Name

Stilista

17.10.2017 20:14

Dragi gospodine , u potpunosti razumijem vasu poziciju i zelju ali ti je neizvodljivo . Vidite tesko je hematofroditu koji njeguje stil cuvarice zatvora pretvoriti u bilo sta osim Milorada Junca Dodika. Sa zaljenjem konstatujem da je bilo koji zahvat pretvaranja doticnog- e u bilo sta sto lici zeni objektivno nemoguce.

Name

“Krnja skupština”

17.10.2017 19:22

Bravo. Ovaj izraz bi trebalo uvesti u “operativnu upotrebu” prilikom izvještavanja iz NSRS, sve dok se hunta ne vrati u okvire zakona, poslovnika i Ustava, te civilizovanog ponašanja.

ODGOVORITE
Name

Zoki

17.10.2017 19:24

Ova NSRSe je nakjveca blamaza.Kome treba NSRSe kad sve odluke i Zakone postavlja Diktator Predsjednik.Zasto Opozicija uopste prisustvuje sjednicama NSRSe,kad i tako nikakvog uticaja nemaju.Da sam znao da ce ovakva Vlast biti i ovakvo stanje u RSoj,prvi bi bio dezerter za vrijeme kad je rat poceo.Pa zar su tolike zrtve pale za ovo danas,neznam ni kako bih nazvao ovaj poredak ni ovu Vlast u RSoj.Ovi nosioci glavnih funkcija Vlasti su najveca sramota srpskog naroda.Nadam se da ce ih stici bar jedna iz Naroda.

ODGOVORITE
Name

dad11

19.10.2017 04:24

Meni je ovaj Dodik isto kao neki narkobos koji ima svoju privatnu drzavu i u njoj radi sta hoce, ne moze mu niko nista, a Cvijanovicka mu je mjuza, matere mi ovaj lik je Pablo Escobar od Balkana.

Name

Iver i klada

17.10.2017 19:35

Vrlo je zanimljivo ponašanje gđe Karadžić. Za posmatranje. Ovdje je klada pala daleko od ivera ili mi se pričinjava?

ODGOVORITE
Name

?????

17.10.2017 20:14

??????

Name

Re Iver i klada

17.10.2017 22:22

Dovoljno je ona blizu da zna da njenom prezimenu i obrazovanju neide da duva u pistaljku.

Name

izdajnici

17.10.2017 19:43

Uf, da ima vlasti pa izmlatiti ovu bagru izdajnicku kojoj Bakir komanduje iz Sa da probaju srusiti NS RS i blokirati rad.

ODGOVORITE
Name

dad10

19.10.2017 04:17

Jeste jeste, svalite sve na Bakire i Bosnjake, jer samo to znate. Otvori malo oci, Bakir ima pune ruke posla i u svom toru, taman posla da jos kod vas ulazi. Ovaj problem je tipicni balkanski krkanluk tj. zelja za vlast. Igre prijestolja, svako bi malo da sjedne u ministarsku fotelju.

Name

Oglas

17.10.2017 19:52

Prvi put citam komentare na ovom portalu i ne vjerujem svojim ocima koliko nepismenih ovde ima. Upravo takvi kao vas i treba manipulirati. da li je se neko pitao ili upratio da li u poslednje dvije godine opozicija ponudila ijedno rijesenje nekog problema za koji oni smatraju da je vlast uzrok tih problema?! lako je pljuvati ali da li su nesto konkretno uradili?! mene bi bilo sramota da gledam svog predsednika stranke kako drzi citav dan pistaljku u dzepu i kao malo dijete jedva ceka da je uzme u usta hahahahahaha...

ODGOVORITE
Name

profesor

17.10.2017 20:51

Niste u pravu. Ja sam pismen ali sta to vrijedi? Nije bitna pismenost nego duh i karakter i zelja za ucenjem.

Name

lingua mendum

17.10.2017 20:53

Upravo si ti nepismen, miješaš čak i hrvatski i srpski, počinješ rečenicu malim slovom itd.

Name

Kim il Sung

17.10.2017 20:15

Do do brate nesto te ne slusaju ovi tvoji.

ODGOVORITE
Name

Jopet Ja

17.10.2017 20:31

Pozicija ovakvu opziciju i ne treba da slusa. Opzicija sve sto radi je samo negiranje inosporavanje svega i svacega? Kriminal,korupcija otimacina to je sve sto opzicija ponavlja godinama! Vrijemd je da se politicka scena procisti! Stranka koja zeli da ucestvuje u vlasti treba da izadje sama na izbore i tako potvrdi legimitet. Strancice ili ce dobiti neko poslanicko mjesto ili ce nestati. Prica o papcima nije od juce. Tipova slicnih Stevanducu bilo je i bice. Koliko stranaka su promijenili Cavic i Spiric!? Nazalost,srpska nesloga ,odnosno borba pojedinaca za sebe a ne za narod ,samo ce pomoci nasim mrziteljima!

ODGOVORITE
Name

Andrejevic

17.10.2017 20:38

Kud plovi ovaj brod, brod bez kapetana ¶¶?

ODGOVORITE
Name

glamur

17.10.2017 20:40

Policijo,sta radis?Udri te budale ili da se mi dizemo ..Ako mi krenemo nece vas biti ni u BL a kamoli u skupstini.Izdajnici..

ODGOVORITE
Name

opozicija

18.10.2017 05:02

Kud ce veca budala od tebe druze?

Name

re glamur

18.10.2017 12:20

To i jeste tragično po Banja Luku kada su došli polupismeni kao ti i naučili riječ glamur

Name

Donbas

17.10.2017 20:43

Čubrilović je svoje završio. DNS neće dobiti ništa glasova zbog Čubrilovićevog napada na ustavni poredak. Krnja skupština nije Skupština. On to nikako da shvati..

ODGOVORITE
Name

Mitrovic D.

18.10.2017 05:22

G.Čubrilović dostojanstveno vodi skupštinu,koje druge mjere bi mogao da provede da bi sačuvao dignitet parlamenta osim da udalji zvizdače.svaka čast Čubriloviću

Name

Jolpaz

17.10.2017 20:44

Lukač uvodi policiju u parlament da bi zadržao svoju fotelju.

ODGOVORITE
Name

98

17.10.2017 22:53

Veoma je bitno da je SPOMENKA Stevanović podržala,, vojnu neutralnost Republike Srpske.SPOMENKA JE SVOJIM GLASOM DOVELA U PITANJE KREDIBILITET, ANE TRISIC BABIC,NEBOISE RADMANOVICA, A JELENU MILIC NAGRADILA OGROMNOM SUMOM NOVCA DA BRANI NATO.SPOMENKA I JELENA SU SVAKAKO ZEMLJAKINJE ZVORNIK-KALESIJA-OSMACI.

Name

W

17.10.2017 22:59

GOSPODINE PAVICU, STA JE KRNJE KOD VASEG CUBRILOVICA,ZUB,ZELJEZNICE,SAOBRACAJ,KRAVATA ILI IDE U,,PAPKE,,OD DANAS ON VAM VISE NIJE NIKAKAV AUTORITET,NE ZA VAS VEC CIJELOKUPNI DNS.

Name

Za Jolpaza

17.10.2017 23:02

UVODI SE ZABRANA PUSENJA U KAFANAMA,ALI MILICIJA NARODNA IMA PRISTUP SVUGDJE, TO JOJ JE POSAO.

Name

Darko Miha

17.10.2017 21:15

Bravo za opoziciju svaka čast i puna podršaka

ODGOVORITE
Name

Zoran

17.10.2017 21:52

Ovako je Seselj zastupao interese onih koji su ga birali. I koliko danas ima postotak koji su ga birali?

ODGOVORITE
Name

Pavao

19.10.2017 04:57

Ostavi se Seselja. On je najveci srpski pravnik svih vremena. Nisi pratio njegovo sudjenje u Hagu?

Name

Крик

17.10.2017 22:28

Ова РТРС је немогућа Зар данас нема ништа важније од утакмица? Зар није рад парламента онемогућен? А шта ми имамо на програму: дневник, па утакмица са свим оним спортским додацима, онако натенане. Онда Дневник трећи у коме имате опет голове из те утакмице и неке локалне. Ту је и женска одбојка из Брчког, детаљно и опширно све дочарано. Е, кад се завршио Дневник, погађате,, сад иде, шта би друго него спортски додатак. А у њему опет голови с оне утакмице коју смо гледали и чије голове смо видјели у Дневнику. Управо је пола сата иза поноћи, а то још увијек траје. Питам се ко је тај и гдје је сад, који је од државне телевизије направио спортски канал? Гледа ли он овај низ фудбалских реприза или је негдје у шопингу?

ODGOVORITE
Name

A

18.10.2017 07:11

Da nije bilo utakmice vi biste odmah pisali kako placamo rtv taksu a oni nemogu prenositi otkupljena prava za emitovanje....cista labava propaganda opozivije

Name

Marko

18.10.2017 06:40

Da su uzeli gusle umjesto pištaljki, sigurno bi ih spriječili. Ovako...

ODGOVORITE
Name

razumio

18.10.2017 07:34

Bolje guslar-opozicionar nego mesar-papcina.

Name

re razumio

19.10.2017 01:49

Dok je Gacana bice volova.

Name

Neucinkovita opozicija

19.10.2017 06:26

Potezi koje je opozicija povukla na prethodnoj sjednici Skupštine RS, davali su nadu da se opozicija probudila. Medjutim, ponasanja na zadnjoj sjednici, bila su ista, kao na prethodnoj, ali je pozicija sada bila spremna i opoziciji opalila veliki samar. Sada je opozicija postigla isti "efekat" kao sto je to svojevremeno uradio Ognjen Tadic u duelu sa Dodikom. Znaci, sam je sebe ubo nozem. E tako je i opozicija ponasanjem na zadnjoj sjednici, svojim ponasanjem postigla isti "efekat". Medjutim, ako mi obicni gradjani malo razmislimo, pa i opozicionarima je u RS lijepo: primaju po 4-5000KM mjesecno, pa to ni u najrazvijenim zemljama zapada nema. I onda logicno pitanje: zasto da sijeku granu na kojoj sjede (i nista za narod-osim price-ne rade) i na kojoj im je lijepo. Ako ovako nastave, na izborima ce proci kao i Ognjen Tadic na izborima za predsjednika RS. Pa da li je ovo razlog sto ih neki clanovi napustaju???

ODGOVORITE
Name

MMM

19.10.2017 07:28

Ako prođu kao Tadić to će biti veliki uspjeh, Tadić, i to pod vrlo sumnjivim okolnostima izgubio sa 0,5 % razlike. Drugo je što je od toga Gebelsovska propaganda napravila "sjajnu pobjedu Dodika i SNSD-a i strašan poraz opozicije".

Name

А култура???!!!

19.10.2017 07:14

Као неко ко не живи од политике, нити ће......могу само констатовати да сам згрожен количином примитивлука и мржње у коментарима.

ODGOVORITE
Name

Re: A култура???!!!

20.10.2017 07:47

Згрожен си на количину примитивлука и мржње у коментарима .... ОК, а да ли си можда којим случајем згрожен на количину примитивлука , некултуре, криминала и свог зла које чини владајућа олигархија ??? Да ли се згражаваш можда на примитвлук и бахатост предсједника Републике Српске, лажи које изговарају бацајући прашину у очи грађанима, као нпр. да се у Републици Српској живи боље него у Швајцарској или пак на изјаву премиејрке да је грађанима продужен живот, наравно захваљујући СНСД-у, или сјетимо се оне изјаве , како смо најбољи у региону. ЕЕЕЕЕ, ВИДИШ ЈА СЕ НА ТО ЗГРАЖАВАМ.

Name

Dik

20.10.2017 02:23

Strasno i nedopustivo ovo je silovanje skupstine i propisa.Skupstina je mjesto gdje se raspravlja sve i postavljaju pitana.Traze odgovori.????

ODGOVORITE