TUR: Babele, siledžijo! Puče Bešiktaš u Ankari!

Genčelrbirligi šokirao šampiona Turske - 2:1 (1:0).

Fudbal 14.10.2017 | 09:45
TUR: Babele, siledžijo! Puče Bešiktaš u Ankari!
Ništa naročito Genčelerbirligi ne igra ove sezone, ali je ove večeri bio iznenađujuće dobar i zasluženo je porazio šampiona Turske Bešiktaš sa 2:1 (1:0).

Skupoceni tim iz Istanbula definitivno drma kriza, a ukoliko Galtasaraj bude uspešan u svom meču ovog vikenda, eto i većih problema za Šenola Guneša čiji je tim opijen valjda dobrim nastupom u Ligi šampiona (dve pobede) večeras potpuno podbacio.

Bez obzira što za nekoliko dana igraju sa Monakom, gosti su nastupili u najjačem sastavu, a bile su tu skupocene zvezde - Negredo, Pepe, Lens, Tosun... Igrao je i naš Duško Tošić, ali se nije istakao kvalitetnom partijom pa će kao i ostatak tima pretrpeti kritike.

Albanac Murići, rodom sa Kosova, doveo je domaćina u vođstvo u prvom poluvremenu, a da će biti problema za Orlove bilo je jasnio početkom drugog dela kada je rezervistaBabel samo tri minuta od ulaska u igru dobio crveni karton zbog divljačkog starta.

Genčler je to itekako znao da kazni, a Crnogorac Šćekić povisio je na 2:0 u 73. minutu.

Sve što je Bešiktaš uradio na ovom meču bio je počasni pogodak sa igračem manje preko Čenka Tosuna sa bele tačke, ali to teško da je uteha dvostrukom uzastopnom šampionu Turske koji će zaostajati osam bodova za Galatom ukoliko Lavovi sutra slave u Konji.

U redovima Genčlerbiriligija u finišu utakmice pojavio se i Petar Škuletić u poslednjih desetak minuta.

TURSKA 1 - 8. KOLO:

Petak

Genčlerbirligi - Bešiktaš 2:1 (1:0)
/Murići 16, Šćekić 73 - Tošun 87. penal/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar