Maksimović ne ide nigdje u januaru!

Na leto - možda! „Napoli ga sigurno neće pustiti za ispod 20. 000. 000 evra. U tom slučaju Inter bi prvo morao da proda nekog, pa da kupi Nikolu“, tvrdi hroničar dešavanja u Napoliju Ćiro Venerato.

Fudbal 17.10.2017 | 16:00
Maksimović ne ide nigdje u januaru!
Vest da je Nikola Maksimović na meti Arsenala i Intera uzburkala je strasti u Napulju, gde srpski štoper već godinu i po dana čeka da dobije pravu šansu. Jedna od najvećih transfer saga u Italiji pretprošlog leta dobila je neočekivani rasplet, jer Maksimović i dalje dobija priliku na kašičicu, iako je plaćen 20.000.000 evra.

A kako stvari stoje - Nikola Maksimović neće menjati sredinu sve do narednog leta. Ako je uopšte i bude menjao.

„Maksimović? U ovom trenutku nije jasno da li se Inter i Arsenal zaista interesuju. Ako govorimo o tome da bi Maksimović mogao da ode u januaru, teško je da će se tako nešto desiti. U junu - možda. Iskreno, ne znam da Napoli želi da se oslobodi Maksimovića, pitanje je kakvu ponudu imaju njegovi agenti“, tvrdi novinar ugledne italijanske televizije Rai i hroničar dešavanja u Napoliju Ćiro Venerato, ali dodaje:

„Napoli ga sigurno neće pustiti za ispod 20.000.000 evra. U tom slučaju Inter bi prvo morao da proda nekog, pa da kupi Nikolu. Mogu da kažem da od Maksimovićevog odlaska u januaru nema ništa“.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar