Nestvarno - Nijemci imaju četiri tima za Mundijal?!

Jogi Lev neće puno spavati do narednog juna. . . !

Fudbal 12.10.2017 | 14:00
Nestvarno - Nijemci imaju četiri tima za Mundijal?!
Nemačka je kvalifikacije za Mundijal u Rusiji okončala s maksimalnim učinkom - 10 pobeda iz isto toliko utakmica, uz impresivnu gol razliku 43:4. Postizali su više od četiri pogotka po utakmici, a za Elf je bar po gol postizao čak 21 igrač?!

Po pet puta mrežu su tresli Tomas Miler i Sandro Vagner, po tri Serž Gnabri, Leon Gorecka, Timo Verner i Julijan Draksler, dva Mario Gomez, Jonas Hektor, Sami Kedira, Džošua Kimih, Andre Širle, a po jedan Mats Humels, Toni Kros, Škodran Mustafi, Mesut Ozil, Antonio Ridiger, Sebastijan Rudi, Kevin Foland, Amin Junes, Julijan Brant i Emre Džan.

Selektor Joakim Lev tako će pred Svetsko prvenstvo imati velikih briga. Slatkih, doduše, jer kako će izabrati 23 igrača koja će putovati na najveću svetsku fudbalsku smotru?

Nemačka ima toliko široki kadar da može – bez ikakvih problema – da sastavi čak četiri ekipe koje bi sigurno pucale na najviši plasman u Rusiji.

Nominalno najjača nemačka postava je ona s najzvučnijim imenima, međutim, ni druga ni treća ne zaostaju previše. Eto, možda bismo samo za četvrtu mogli da kažemo da ne bi imala šanse da napadne medalju. Mada...

Uostalom, pogledajte sliku, pa procenite sami.

Impresivno, zar ne?

Pa ako vam još kažemo da na ovom "proširenom spisku" nismo pronašli mesta za igrače poput Andrea Širlea iz Dortmunda, Maksa Majera iz Šalkea, Dijega Demea iz RB Lajpciga... 

Jezivo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar