Šešelj ulazi u rijaliti "Zadruga"

Pravi šou u rijalitiju “Zadruga” gledaćemo tek od subote, jer će tada u luksuzni gradić u Šimanovcima ući najkontroverzniji političar na ovim prostorima, šef radikala Vojislav Šešelj!

Zabava 14.09.2017 | 08:01
Šešelj ulazi u  rijaliti "Zadruga"
Kako i sam priznaje za naš list nikakav problem mu neće biti da zarad novca koji će na kraju zaraditi neko vreme deli životni prostor sa Macom Diskrecijom, Anđelom Vešticom i ostalim starletama, i drugim poznatim i nepoznatim likovima.

Šešelj nam je najpre razjasnio zašto se prethodnih dana spekulisalo da će ući u “Parove” i kako se na kraju odličio za konkurentsku “Zadrugu”.

- Prvo sam dobio ponudu da uđem u “Parove”. Tražio sam milion evra, a onda se pojavio Željko Mitrović koji nudi milion i po evra. A moj uslov je da mi se plati unapred i u gotovini i da u rijalitiju ne ostajem duže od mesec dana - kaže nam na početku razgovora Šešelj. Ne očekuje, navodi, da će mu se zbog odluke da se opredeli za “Zadrugu” naljutiti glavni i odgovri urednik televizije Hepi Milomir Marić.

- Ne znam da li će se Marić naljutiti, ali tu nema ljutnje, sve je to čista komercijala, komercijalni program - kaže on.



A kada smo to razrešili, onda smo mogli da prodiskutujemo i o učesnicima “Zadruge” i samom rijalituju.

Nijednog učesnika “Zadruge” ne znam. Slabo sam pratio taj rijaliti do sada, malo sam prebacivao samo. Ali sam došao do zaključka da mi se od svih učesnika najviše sviđa ono majmunče. Neodoljivo mi liči na Aleksandra Martinovića, kao da ga je on lično pravio. To mi je omiljeni takmičar - navodi Šešelj.

Na pitanje da li će mu smetati to što će životni prostor, pa i sobu u kojoj spava, deliti sa Macom Diskrecijom i drugim straletama koje su prethodnih dana stigle i da se tuku, svađaju, ali i imaju seks pred kamerama, Šešelj odgovara:



- A zašto bi to meni smetalo. To su sve likovi iz našeg naroda, to su likovi koje susrećemo svaki dan gde god da pogledamo oko sebe - rekao je Šešelj i podsetio nas da je on snalažljiv čovek koji je bio i po zatvorima, ali koji je kako je dodao, iz svake situacije i sukoba uvek izlazio kao pobednik.

Lider radikla već je isplanirao kako će potrošiti milion i po evra koje će zaraditi učešćem u “Zadruzi“.

- Ako bih zaradio milion i po jednu trećunu bih dao za porodicu, jednu trećinu za Srpsku radiklanu stranku i jednu trećinu u dobrotvorne svrhe - navodi Šešelj.

(Alo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Пишите ћирилицом

14.09.2017 06:32

И ти си Војо своје одсвирао. Ти заступаш само своје личне интересе а не оно што јавно збориш.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

14.09.2017 07:45

Neka uđe u taj cirkus jer tu mu je i mjesto. i netreba ga ni puštati da izađe.

ODGOVORITE
Name

Bosnae

14.09.2017 11:18

Pa naravno; sta reci, tekst sve govori! Sprdacina