Bogdan: Moje učešće na EP nikad nije bio problem!

Košarkaš Bogdan Bogdanović rekao je u intervjuu za "Eurohoops" da njegovo učešće na Evrobasketu nikada nije bio problem i dodao da sa nestrpljenjem iščekuje EP.

Košarka 27.08.2017 | 14:30
Bogdan: Moje učešće na EP nikad nije bio problem!
Od novog igrača Sakramento Kingsa očekuje se da bude jedan od lidera 'Orlova' u Turskoj, kao i da zameni povređenog Miloša Teodosića.

"Teško je, ali ne možemo ništa da uradimo. To su normalne stvari, dešavaju se. Sada moramo da pružimo maksimum i da damo sve od sebe u svakoj utakmici", rekao je bivši igrač Partizana i dodao:

"Na pozciji pejmejkera sam nekoliko puta bio u Fenerbahčeu i osećao sam se dobro u toj ulozi. Ima, dobar osećaj. Ovo je novo za nas, i imamo dosta noviih igrača, Moramo da se adaptiramo što pre. Jednostavno, volim košarku i šta god trener bude zahtevao od mene, ja ću to ispunit", dodao je srpski reprezentativac. 

Bogdanović je dodao da se pritisak oseća, ali da nema nikakav problem sa tim. 

"Naravno da osećam pritisak, ali to je vrsta pritiska gde se dobro snalazim. Za to sam radio od početka karijere", istakao je 25-godišnji reprezentativac. 

Orlovi' su pobedom nad Grčkom u Atini završili pripremni period pred odlazak na EP, a jedini poraz tokom pripremnog period doživeli su od selekcije Guzije. 

Bogdanović veruje da su on i njegovi saigrači izvukli pouku i da je meč poslužio kao dobra priprema za slične neizvesne završnice na Evrobasketu. 

"Zato i igramo prijateljske utakmice. Moramo da nađemo način za brži protok lopte u napadu, naročito u poslednjim napadima", rekao je srpski bek. 

Bogdanović je od leta postao novi igrač Sakramento Kingsa, a njegov novi tim nije dovodio u pitanje njegovo učešće na Evrobasketu. 

"Moje učešće nikada nije bio problem, zdrav sam i imam veliku želju da igram za reprezentaciju", zaključio je Bogdan.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar