Tavamba: Evropa dodatna inspiracija pred derbi!

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba rekao je da je srećan zbog ubedljive pobede protiv Videotona (4:0) i plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

Fudbal 25.08.2017 | 15:00
Tavamba: Evropa dodatna inspiracija pred derbi!
Fudbaleri Partizana plasirali su se u grupnu fazu Lige Evropa pošto su u revanšu plej-ofa u mađarskom Felčutu pobedili Videoton sa 4:0.

Tavamba je postigao vodeći gol, Sejduba Suma je udvostručio prednost, a dvostruki strelac bio je Uroš Đurđević.

"Znali smo da je utakmica važna, ovakve prilike se retko pružaju. Srećan sam zbog rezultata, koji će biti velika inspiracija pred derbi i utakmice u grupi. Kada su ovakve utakmice u pitanju, važno je dati gol na vreme, a nama je to uspelo", rekao je Tavamba novinarima u Felčutu. 

Partizan će u nedelju od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Crvene zvezde u Superligi Srbije. 

"Biće to nova motivacija za mene, jer sam poslednji put na tom stadionu ostavio odličan utisak i sada ću biti motivisaniji da protiv Crvene zvezde odigram i bolje nego prošli put kako bismo pobedili", dodao je Tavamba. 

Odbrambeni fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je da je ekipa verovala u plasman u Ligu Evropa. 

"Posle 0:0 u Beogradu znali smo da je to bilo odmeravanje snaga za ono što će se večeras dogoditi. Znali smo šta želimo, ovo je bila velika utakmica sa velikim ulogom, ali pokazali smo da možemo. Nadam se da ćemo ovako nositi crno-beli dres i u Ligi Evropa", rekao je on. 

Ostojić je kroz šalu zahvalio sudiji utakmice Endruu Marineru što ga nije isključio na početku utakmice, posle jednog starta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar