"Alo, Indijanac, nisi igrao za Partizan!"

"Jesam, rekao sam mu", priznao je novinarima u Krasnodaru fudbaler Crvene zvezde i onda ispričao šta se dogodilo. . .

Fudbal 18.08.2017 | 10:15
"Alo, Indijanac, nisi igrao za Partizan!"
Fudbaleri Crvene zvezde znali su jako dobro šta sa loptom ume njihov dojučerašnji saigrač, Mihailo Ristić, ali to znanje nisu koristili na pravi način.

Levonogi "bombarder" bio je jedan od najboljih aktera burne utakmice u Krasnodaru u kojoj su crveno-beli uspeli da izvuku solidan rezultat pred revanš na "Marakani".

Ristićevi udarci sa distance pravili su mnogo problema golmanu Milanu Borjanu, koji je uspeo samo da kratko odbije njegov šut kod prvog gola ruskog tima, a onda i rutinski odglumi staloženost kod Ristićevog nepriznatog evro-gola.

Prema mnogim mišljenjima, upravo bi Ristiću trebalo da pripadne epitet igrača prve od dve najvažnije utakmice u sezoni - iz ugla njegovih bivših klupskih kolega, ali ne i bivših prijatelja.

Pre i posle meča dobri drugari, a tokom utakmice ljuti rivali, Ristić i bek Crvene zvezde Filip Stojković, imali su zanimljiv razgovor na "Krasnodar stadionu".

"Jesam, rekao sam mu: 'Alo, indijanac, nisi igrao u Partizanu nego u Zvezdi. Šta si zapeo!?", rekao je sa osmehom na licu Stojković reporterima koji su na dalekom putu pratili crveno-beli tabor.

Potom se malo uzbiljio.

"Stvarno je dobro odigrao, pokazao je da je profesionalac. Normalno je da želi da se dokaže u novom klubu", naglasio je neumorni bek crveno-belih.

Ristić je u prvoj utakmici protiv Crvene zvezde u karijeri postigao i gol, ali on nije priznat previdom kompletnog sudijskog tima.

"Na našu sreću, sudija im nije priznao čist gol. Video sam da je lopta prešla liniju, ali sam se odmah prodrao i rekao Borjanu da je ispuca. Ta njegova reakcija je možda i bila ključna", složio se Stojković sa našom ocenom da je hladnokrvnost golmana crveno-belih doprinela da litvanske sudije ostanu u zabludi da li je lopta prešla crtu ili ne.

O samoj utakmici…

"Nismo zadovoljni jer smo izgubili, ali jesmo zato što smo dali dva gola u gostima. Nosimo dobar rezultat u Beograd, iako smo doživeli poraz. Nadao sam se da ćemo dati jedan gol, dali smo dva. Golove smo primili posle naših grešaka, poslebno kod kornera, iako smo na treniznima tim stvarima posvećivali posebnu pažnju", rekao je jedan od novajlija u timu takođe novog trenera, Vladana Milojevića.

O revanšu…

"Siguran sam da ćemo biti mnogo agresivniji u revanšu i da ćemo na krilima publike nadoknaditi zaostatak", kratko je prokomentarisao Stojković.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar