Džekson: Šta se je**te desilo sa Niksima?!

Bivšem predsedniku Njujork Niksa Filu Džeksonu nije jasno šta se desilo sa ekipom kojom je upravljao prethodnih godina.

Košarka 15.08.2017 | 08:30
Džekson: Šta se je**te desilo sa Niksima?!
Džekson je u sezoni 2013/2014. došao na mesto predsednika i svi su sa Karmelom Entonijem u timu i njime u upravi očekivali nagli uzlet ekipe sa Velike jabuke.

"Međutim, još uvek mi nije jasno šta se je*ote desilo tokom prethodne tri godine u košarci Niksa. U tom smislu, nisam ljut već razočaran što nisam mogao da ispunim misiju. Pobede su prioritet u Njujorku i nisam mogao da te momke vodim do preko 50% pobeda tokom sezone, da bismo imali i prostora za izgradnju ekipe", rekao je Džekson za Patreon, Pitera Vesija. 

Imao je 'Zen master' i nekih dobrih poteza koje su svi osporavali. Jedan takav je biranje sa četvrtog mesta Kristapsa Porzingisa koga je publika izviždala, a on se vrlo brzo pokazao kao mlada zvezda u usponu NBA lige. 

Istini za volju, Džekson je potom nameravao i da trejduje Porzingisa za Lonza Bola, a u junu je smenjen sa mesta predsednika kluba. 

Zamera mu se što je uporno pokušavao da forsira napad 'trougao' koji ekipi jednostavno nije išao. Treba napomenuti da je Fil Džekson vlasnik 13 NBA prstenova što kao igrač, što kao trener Čikago Bulsa i Los Anđeles Lejkersa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar