HRV: Osijek ''oborio'' šampiona!

Dvojka na Rijeku nije bila ni blizu! Šampion se sapleo u Gradskom vrtu - 1:0 (1:0).

Fudbal 08.08.2017 | 11:45
HRV: Osijek ''oborio'' šampiona!
Ako ste mislili da je izbacivanje PSV-a iz Ajndhovena iz Lige Evrope bila slučajnost ili splet srećnih okolnosti po Osijek, razmilsite dobro još jednom. Sjajna ekipa Zorana Zekića je u svom Gradskom vrtu oborila i šampiona Hrvatske i nanela mu prvi poraz u novoj sezoni - 1:0 (1:0).

Osječani su do prvog trijumfa u sezoni došli iz penala, preko Barišića u 18. minutu nakon što je Elez napravio prekršaj u svom kaznenom prostoru. Sudija Fran Jović opravdano je pokazao na belu tačku pa je posle tog pogotka Kohorta eksplodirala na tribinama.



Goste od svega mnogo više boli nedisciplina jer su meč završili sa čak dva igrača manje. Zbog faula, pa potom i igranja rukom na centru, i to za samo tri minuta, Marko Vešović je zaradio dve javne opomene, a u samom finišu i isključen je i Mate Maleš, pa njih dvojica neće moći da igraju veliki derbi protiv Dinama na Rujevici narednog vikenda.

Tokom celog meča Osijek je ređao šanse, pa kad se sve sabere može se reći da se ispromašivao. Istina, sjajno je branio golman Riječana Sluga, koji je spasio svoj tim ubedljivog poraza.

HNL - 5. kolo

Petak:
Istra - Lokomotiva 1:2 (0:2)

Subota:
Rudeš - Inter 0:2 (0:1)
Slaven - Cibalija 2:1 (0:0)

Nedelja:
Dinamo - Hajduk 3:1 (1:0)

Ponedeljak:
Osijek - Rijeka 1:0 (1:0)

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar