Može Sevilja i bez Monćija!

Nolito, Banega, Murijel, sada i Navas i Kjer! Ugovor na četiri godine.

Fudbal 03.08.2017 | 10:00
Može Sevilja i bez Monćija!
Dobro došao nazad, Hezuse! Sevilja te je dočekala raširenih ruku. Hezus Navas, 31-godišnji krilni fudbaler, postao je sedmo pojačanje Andalužana pošto je potpisao ugovor na četiri sezone.

Stigao je kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Mančester Sitijem u koji nje otišao 2013. godine za obeštećenje od 20.000.000 evra. Kao i mnogi španski umetnici sa loptom nije se baš u potpunosti snašao u fizički zahtevnom engleskom fudbalu.

U Sevilji bi trebalo da se osećao kao svoj na svome s obzirom da je u klub prvi put stigao kao 15-godišnjak, debitovao za prvi tim 23. novembra 2003, a potom odigrao 393 zvaničnme utakmice i u tih 10 sezona postigao 34 gola, podigao dva pehara u Kupu UEFA, jedan evropski Superkup, dva Kupa kralja i jedan španski Superkup. Bio je i šampion sveta i Evrope sa reprezentacijom Španije 2010. i 2012. godine.

Tek da podsetimo, Sevilja je pre Navasa iz Mančester Sitija dovela i Nolita, iz Intera Evera Banegu, Luis Murijel, najskuplje klupsko pojačanje ovog leta, stigao je iz Sampdorije za 20.000.000 evra, iz meksičkog Tigresa došao je zadnji vezni Gvido Pizaro, a iz Lila desni bek Sebastijen Korčija.

Večeras se očekuje i ozvaničenje saradnje sa Simonom Kjaerom, štoperom Fenerbahčea, koji je već na pregledima na stadionu "Sančez Pishuan".

Ali da se vratimo na krako na Navasa, koji će sasvim izvesno postati igrač sa najviše utakmica u dresu Sevilje, pošto mu nedostaje samo 18 mečeva da izjednači rekord Pabla Bjanka.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar