Pešić: Sparta se u Beogradu pogubila!

Imam tremu kao da ću na PSŽ! „Malo nam je publika pomogla, u Pragu će sve biti drugačije“, poručio Zvezdin napadač.

Fudbal 02.08.2017 | 08:15
Pešić: Sparta se u Beogradu pogubila!
Pobeda nad Radom i adut više za Prag! Tako nekako je glasila poruka navijača Crvene zvezde posle gostovanja na Banjici. Ekipa Vladana Milojevića je zabeležila drugu prvenstvenu pobedu, napadač Aleksandar Pešić je dao drugi prvenstveni gol...

Snažni Nišlija je jedan od onih koji bi mogao da bude tajni adut u Pragu...

„Sparti nismo dozvolili da pruži maksimum u Beogradu, pomogla nam je i publika i malo su se pogubili. Međutim, kod nas postoji maksimalan oprez. Nije to mali klub. Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Neće biti lako, ali možemo samo da garantujemo davanje maksimuma“, poručio je za Sportski žurnal Aleksandar Pešić.

Odbrana Sparte će posle svega viđenog u Beogradu sigurno veliku pažnju posvetiti Ričmondu Boaćiju. Biće, dakle, dovoljno prostora za druge igrače. Uostalom, plan rukovodstva crveno-belih je da Boaći i Pešić igraju u tandemu.

„Razgovaramo na italijanskom jeziku. Dobro mi dođe što je tu da nastavim da usavršavam jezik i ne zaboravljam ga...Ovde imam pre svaku utakmicu tremu, kao da igram protiv PSŽ-a. U Crvenoj zvezdi postoji obavewza da se pobedi u svakoj utakmici, spreman sam na to“.

Strelac drugog gola za Zvezdu na Banjici odigrao je dobar deo meča sa bolovima u ruci. Posledica duela sa Volkovom.

„Bol je bio prisutan sve vreme, odvlačio mi je pažnju. Ne bih, ipak, da previše pričam o tome, uradio sam šta je najbolje za ekipu.. Svi smo u službi
pravljenja rezultata, na tom putu potrebno je da se ponešto istrpi. Stojković je morao da izađe, ostale su nam još dve izmene i nisam hteo da se još jedna potroši kada je rezultat bio neizvestan“, dodao je Pešić.

Izvor: mozzartsport

Foto MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar