Lazaru propali pregovori!

Liverpul ne spušta cenu! Srpski fudbaler bio pred selidbom u Seriju A, međutim, traženo obeštećenje ispostavilo se kao previsoko.  Ipak nije vreme za Lazara Markovića i Fjorentinu! Italijanski klub ne želi da plati 18. 000. 000 evra za obeštećenje.

Fudbal 30.07.2017 | 08:00
Lazaru propali pregovori!
Lazar Marković će ovog leta i definitivno napustiti Liverpul, ali još se ne zna kuda će.

Srpski fudbaler nije u planovima Jirgena Klopa i ima slobodu da pronađe novi angažman. Po pisanju lokalnog lista "Liverpul Eho", 23-godišnji vezista proteklih dana pregovarao je sa Fiorentinom, međutim, do dogovora nije došlo jer Liverpul ne želi da spusti obeštećenje koje trenutno iznosi 16 miliona funti.

Na Enfildu se nadaju da će Votford ili Lester, koji se po pisanju pomenutog lista takođe interesuju za Markovića, moći da isplate traženu sumu novca i zato nisu hteli da izađu u susret ljubičastima iz Firence.

Podsetimo, Marković je u Liverpul stigao pre tri godine iz Benfike za 20 miliona funti, ali je u crvenom dresu odigrao samo 34 utakmice. Bio je na pozajmicama u Fenerbahčeu, Sportingu iz Lisabona i Halu, međutim, nije uspeo da se nametne za ostanak u slavnom engleskom klubu.

Lazar Marković po svemu sudeći neće obući dres Fjorentine. Naime, kako prenosi dobro obavešteni Liverpul Eho, italijanski klub je navodno odustao od angažovanja srpskog fudbalera jer mu je previsoka otkupna cena od 18.000.000 evra.

Trener Crvenih Jirgen Klop definitivno ne računa na Markovića, a i Liverpul je rešio da ga više ne šalje na pozajmice, već da proba da ga poda i vrati barem deo uloženog novca.

Marković je u Liverpul došao u leto 2014. godine iz Benfike koja je na ime obeštećenja zaradila 22.000.000 evra.

Naravno, nije Fjorentina jedini klub zainteresovan za Markovića, a tu su i premijerligaši Votford i Lester.

Marković je prošle sezone igrao na pozajmicama u lisabonskom Sportingu i Hal Sitiju. Za oba kluba odigrao je po 14 utakmica i postigao dva gola. 

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar