"Ares": Uhapšena 251 osoba

U Srbiji je uhapšena još 251 osoba u nastavku policijske akcije "Ares", dok su protiv 367 osoba podnesene krivične prijave u redovnom postupku, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Srbija 25.07.2017 | 13:08
"Ares": Uhapšena 251 osoba
Stefanović je rekao da su pripadnici MUP-a u prethodnih pet dana nastavili sa aktivnostima na suzbijanju opšteg kriminaliteta na teritoriji cijele Srbije.

"Danonoćnim radom policija je sklonila sa ulica znatnu količinu oružja. U ovoj akciji oduzeto je 66 puška, od kojih dve automatske, 44 pištolja, među kojima i dva automatska, šest bombi, više kilograma eksplozivnih materija i više hiljada komada municije", naveo je Stefanović.

On je istakao da je na području opštine Zaječar pronađena i kompletna ilegalna radionica za izradu vatrenog oružja i municije, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

"Policija je i u prethodnom periodu intenzivno radila na hapšenju narko-dilera, koji su i u ovoj akciji imali u svom posedu više od 27 kilograma narkotika svih vrsta. Njihovim hapšenjem narkotici su sklonjeni sa ulica, a naša deca su spasena", rekao je Stefanović.

On je naveo da je i ovom akcijom poslata jasna poruka da za policiju nema nedodirljivih i zaštićenih.

"Policija nastavlja sa aktivnostima na suzbijanju kriminaliteta i nećemo stati, sve dok postoji ijedan čovek koji se bavi kriminalom i koji smatra da na takav način može da ugrožava bezbednost građana Srbije", naglasio je Stefanović.

Akcija je sprovedena u saradnji MUP-a sa nadležnim tužilaštvima, Bezbjednosno- informativnom agencijom, Poreskom upravom i drugim državnim organima.

Izvor: Srna

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bojan Nišević

25.07.2017 13:11

Pa hoće li onda i bracu uhapsiti?

ODGOVORITE
Name

Nije nego

25.07.2017 14:04

Rekao sam ja daće nagurati na 734. Idući put će biti 1468, pa onda.........

ODGOVORITE
Name

BOBA

25.07.2017 16:15

MALO SE PIŠE O OSUĐENIM KAD ĆE TO DOĆI NA RED .

ODGOVORITE