Ti si, dečko, frik ili je ovo samo trik!

Izvini, narode, ja bih da igram još malo! I pobediću! Antonio Kasano, šta reći. . .

Fudbal 18.07.2017 | 19:30
Ti si, dečko, frik ili je ovo samo trik!
Ili je totalni frik ili je marketinški trik. Šta god da je, Antonio Kasano je uspeo da se probije na udarne strane italijanskih, pa i svetskih, medija. Dvaput u razmaku od nekoliko časova.

Čuveni italijanski napadač je jutors “pustio buvu” - pisala je Gazeta delo sport, a za njom preneli svi - kako prekida karijeru. Samo osam dana pošto je potpisao za Veronu. A onda u 16.00, na vanrednoj konferenciji za novinare, uskočio sam sebi u stomak i objavio da ugovor sa povratnikom u Seriju A, ipak, važi.

Ima li još neko da se posle ovog rolerkostera u izvedbi FanAntonija pita zbog čega ga zovu nestašnim dečkom italijanskog fudbala?

“Jeste, jutros sam osetio nelagodu. Bio sam umoran. Razmišljao sam da prestanem da igram. Sastaao sam se sa direktorom Filipom Fuskom i rekao mu da želim da se odmorim od svega. To je bio samo trenutak slabosti. Moj izbor je da nastavim da igram. Često pratim unutrašnji osećaj, ali ovog puta sam odlučio zrelo. Glavom. I zahvaljujući mojoj supruzi, direktoru Verone i treneru Pekiji evo me tu”, počeo  je emotivnu ispovest Antonio Kasano.

Zbunjeni novinari su gledali. Beležili. Niko nije verovao da pred njima stoji čovek od 35 godine, a ne razmaženo derište, kome bi ovakav scenario više išao uz karakter.

“Jutros me je taj unutrašnji osećaj izdao. Dešavalo se i ranije. Poenta je da želim da nastavim ovaj izazov. Siguran sam - pobediću. Želim da zahvalim predsedniku Mauriciju Setiju, direktoru Fusku i treneru Pekiji, koji su mi pomogli u mojim premišljanjima od juče”.

Uznemirio je navijače Verone, pa je osetio potrebu da se i njima direktno obrati:

“To što sam jutors odlučio bilo je ludost. Želim da imam sjajnu sezonu u dresu Verone. Izvinjavam se navijačima ukoliko smatraju da sam ih izdao. Da se zna, nisam pregovarao sa drugim klubom. A oni... Oni su 13. igrač ove ekipe. Ne 12, nego 13”.

Uz pojašnjenje kako su mu supruga i deca uzbuđena povodom preokreta i da jedva čekaju da ga ponovo vide na terenu, izrazio je uverenje da će ga ceo slučaj ojačati.

“Pogrešio sam, ali sad se vraćam na stazu. Teško mi je da kažem “izvini”, ali ove sedmice je između 4.000 i 5.000 navijača došlo da me vidi. Ti ljudi zaslužuju da im se izvinim. Još dosta toga mogu da pružim na terenu. Motivisan sam. Sve što mogu da kažem je: “ne ljutite se na mene, jer ću vas posle dve ili tri utakmice naterati da sve ovo zaboravite”, dodao je Antonio Kasano, koji će, pisali smo, naredne sezone predvoditi napad Verone sa još dva proverena špica, starosedeocem Đanpaolom Pacinijem i novajlijom Alesiom Ćerćijem.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar