Prošao znak, pa udario ministra

Saobraćajna nesreća krajem prošle nedjelje na ulazu u Prnjavor, u kojoj je učestvovao Zlatan Klokić, ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske, na društvenim mrežama podgrijala je razne priče i komentare, do optužbi da je član Vlade sam vozio službeni automobil kojim je izazvao udes i to pod uticajem alkohola.

Republika Srpska 18.07.2017 | 18:32
Prošao znak, pa udario ministra
''Vraćali smo se sa službenog puta, a za upravljačem automobila nalazio se službeni vozač, dok je još jedan naš saputnik bio na zadnjem sjedištu. Iznenada nam je na magistralnom putu, na ulazu u Prnjavor, ne poštujući znak “stop”, pravo prvenstva uzeo automobil iz pravca Kulaša. Naš vozač je zahvaljujući sreći i vještini, ipak, uspio da izbjegne sudar, s tim da je automobil skliznuo sa kolovoza, srećom bez većih posljedica'', rekao je Klokić.

Čitav događaj iz obližnje vulkanizerske radnje pratio je majstor Slobodan Boban Živković.

''Vozač automobila iz pravca Kulaša uopšte nije poštovao znak “stop” i pravo prvenstva, nego se iznenada ubacio na magistralni put pred automobil u kojem je bio i ministar Klokić. Samo zahvaljujući velikoj prisebnosti i sposobnosti njegovog vozača izbjegnuta je tragedija. Bio sam među prvima koji je pritrčao. Ministar Klokić je sa mjesta suvozača izašao i interesovao se da li je neko povrijeđen''.

Učesnici

Navode ministra Klokića i očevidaca udesa na magistralnom putu na ulazu u Prnjavor potvrdili su i u prnjavorskoj policiji koja je izvršila uviđaj.

“Novosti” saznaju da se za volanom “audija”, automobila Vlade RS, nalazio Branislav Reljić (29), a za volanom “mazde”, koja se nepropisno “ubacila” na magistralni put, Senad Sarajlija (57) iz Sanskog Mosta. Vozač “audija”, na kome treba da se utvrdi manja šteta, prošao je sa lakšim povredama.

Izvor: Novosti

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Aha

18.07.2017 17:20

Laze kao pas, vozio je sam i isao sa kupanja, bio u sorcu, majici i papucama.

ODGOVORITE
Name

Alex Jones

18.07.2017 17:55

Laž!

ODGOVORITE
Name

Vlasnik Vulkanizerske

18.07.2017 19:33

Ministar koristi službeno vozilo u privatne svrhe.Primorao radnika da da izjavu da je vozač vozio

ODGOVORITE