Прошао знак, па ударио министра

Саобраћајна несрећа крајем прошле недјеље на улазу у Прњавор, у којој је учествовао Златан Клокић, министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске, на друштвеним мрежама подгријала је разне приче и коментаре, до оптужби да је члан Владе сам возио службени аутомобил којим је изазвао удес и то под утицајем алкохола.

Република Српска 18.07.2017 | 18:32
Прошао знак, па ударио министра
''Враћали смо се са службеног пута, а за управљачем аутомобила налазио се службени возач, док је још један наш сапутник био на задњем сједишту. Изненада нам је на магистралном путу, на улазу у Прњавор, не поштујући знак “стоп”, право првенства узео аутомобил из правца Кулаша. Наш возач је захваљујући срећи и вјештини, ипак, успио да избјегне судар, с тим да је аутомобил склизнуо са коловоза, срећом без већих посљедица'', рекао је Клокић.

Читав догађај из оближње вулканизерске радње пратио је мајстор Слободан Бобан Живковић.

''Возач аутомобила из правца Кулаша уопште није поштовао знак “стоп” и право првенства, него се изненада убацио на магистрални пут пред аутомобил у којем је био и министар Клокић. Само захваљујући великој присебности и способности његовог возача избјегнута је трагедија. Био сам међу првима који је притрчао. Министар Клокић је са мјеста сувозача изашао и интересовао се да ли је неко повријеђен''.

Учесници

Наводе министра Клокића и очевидаца удеса на магистралном путу на улазу у Прњавор потврдили су и у прњаворској полицији која је извршила увиђај.

“Новости” сазнају да се за воланом “аудија”, аутомобила Владе РС, налазио Бранислав Рељић (29), а за воланом “мазде”, која се непрописно “убацила” на магистрални пут, Сенад Сарајлија (57) из Санског Моста. Возач “аудија”, на коме треба да се утврди мања штета, прошао је са лакшим повредама.

Извор: Новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Аха

18.07.2017 17:20

Лазе као пас, возио је сам и исао са купања, био у сорцу, мајици и папуцама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алеx Јонес

18.07.2017 17:55

Лаж!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власник Вулканизерске

18.07.2017 19:33

Министар користи службено возило у приватне сврхе.Приморао радника да да изјаву да је возач возио

ОДГОВОРИТЕ