Dogovor pao: Suma dolazi u Partizan!

Suma Partizanov! Slovan pristao na obeštećenje od 1. 100. 000 evra i 20 odsto od sledeće prodaje, javlja TV Arena Sport.  Dugo željeno pojačanje stiže među crno-bele za milionski transfer.

Fudbal 13.07.2017 | 10:15
Dogovor pao: Suma dolazi u Partizan!
Sejdu Suma konačno će postati fudbaler Partizana, ekskluzivno saznaje TV Arena Sport. 

Fudbaler iz Gvineje već dugo se nalazi na meti crno-belih, a konačno je postignut i dogovor sa Slovanom iz Bratislave. Za ovaj transfer, klub iz Humske moraće da izdvoji 1,1 milion evra, a slovačkom klubu pripašće i 20 odsto od naredne prodaje 26-godišnjeg veziste.

Suma se u Beogradu očekuje do kraja nedelje, a da se rastaje sa Slovanom nagoveštava i to što nije najavljen za tim protiv danskog Lingbija u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, koja će se igrati u četvrtak u Bratislavi. 

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, nedavno je tokom priprema u Sloveniji rekao novinarima da Slovaci traže milion i po evra za transfer Sume, a da su crno-beli spremni da izdvoje približno tome. 

Očigledno je pronađena suma koja zadovoljava obe strane, pa će omaleni vezista krenuti put Humske...

Višenedeljni pregovori između crno-belih i menadžera napadača iz Gvineje konačno su urodili plodom, a nakon što su crno-beli pronašli sporazum i sa njegovim dosadašanjim klubom Slovanom iz Bratislave. Klub iz Humske će za ovaj transfer izdvojiti tačno 1.100.000 evra uz obavezu da slovačkom klubu ustupi i 20 odsto od sledeće prodaje ofanzivnog veziste.

Suma bi u Beograd trebalo da stigne do kraja ove nedelje, a da se transfer među crno-bele naslućivao jasno je bilo i po tome što trener Slovana Ivan Vukomanović nije računao na njega za sutrašnji meč Lige Evrope protiv danskog Lingbija.

Podsetimo, tokom priprema Partizana u Sloveniji bilo je govora o obeštećenju od 1.500.000 evra koje su tražili čelnici Slovana, ali su crno-beli očigledno uspeli da spuste cenu u međuvremenu i obezbede dolazak kapitalnog pojačanja.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ZORAN OSTOJIC

15.07.2017 19:10

POBRO MOJ KAO STO VIDIS SUMA DOLAZI U PARTIZAN

ODGOVORITE