Lukas Šašiću: Ti si paćenik!

Prašina koja se danima diže zbog Ace Lukasa i Sonje Vuksanović ne jenjava.

Srbija 11.07.2017 | 12:39
Lukas Šašiću: Ti si paćenik!
Nakon što je Željko Šašić u više navrata komentarisao razvod ovog para i njih dvoje pojedinačno, Aci je dozlogrdilo pa je na svom Fejsbuk profilu uputio javno pismo svom nekadašnjem prijatelju:

- Komentatori boli me ona stvar šta mislite, al bar mislite kako jeste!!! Ajmo Šašiću u činjenice:

Ljudi opet moram da gubim vreme i radim nešto što mi se gadi. Zapravo ne gadi mi se da pišem jer to volim, a i umem i to jako dobro. Ali mi se gadi kada moram po stoti put da objašnjavam glupavom delu naroda, nešto što je tako jasno i lako proverljivo. A to sve kao posledicu povremenih ispada mog biografa Željka Šašića, bivšeg pevača i čoveka, koji ništa drugo ne radi, nego doduše samo kad ga pozovu, daje sebi za pravo da komentariše i analizira moj život.

Pre svega, Šašiću da bi mogao da daš bilo kakvu analizu, morao bi da imaš IQ bar trećinu u odnosu na moj. A ti imaš trećinu, ali trećinu celokupne moždane mase, a dve trećine su ti glatke kao staklo. Vijuga imaš da se mogu izbrojati na snimku tvoje doduše prilično velike, ali šuplje glave.

Da li bi bio ljubazan da mi se skineš sa one stvari i prestaneš da glumiš paćenika, jer potrebe nema za glumom. Ti i jesi paćenik. Drže te na dnu bunara u kofi, i kad god se desi nešto između mene i Sonje, oni te na čekrk izvuku do glave, ti lupiš koju glupost ostaneš živ, i oni te ponovo vrate dole.

Kada se već toliko baviš sa mnom, što im nisi tražio da te izvade iz bunara, kada sam imao spektakularne koncerte u Bg, Zg, Sk, itd, pa da tada nešto kažeš. To su one manifestacije gde dolazi više od 120 ljudi, na koje si ti navikao tokom svoje blistave karijere.

Alo retardu objasni ljudima, a nemoj da ćutiš kao mindza, kada me optužuju, da sam ti preuzeo ženu i da sam ti bio kum. To ti odgovara indijancu, da bi bio još veći paćenik. Kaži da ti ni na svadbi nisam bio, a kum jedino ako si to sanjao. Kaži da te je žena ostavila četiri godine, pre nego što je išta imala sa mnom.

Znaš da sereš i likuješ, kada neko ima nesreću i to ti je sva satisfakcija u životu. Na tvom mestu, ako ti je to svo zadovoljstvo, ja bih odavno merkao neko drvo da se obesim. Umesto da se baviš svojom muzikom, ti se baviš mojom ženom. Alo retardu ti i ja nemamo nikakve sličnosti i nemoj nas stavljati u isti koš. Idi bre i glumi Hju Hefnera, doduše sa jednom poluzečicom, i ostavi nas više na miru.

Umesto da se baviš svojom ćerkom, ti si je ostavio onog trenutka, kada si shvatio da sa njenom majkom ne možeš da imaš ni zajedničkog doktora. Znači dete te ne zanima. A sereš po novinama da ti neko ne dozvoljava da vidiš dete. Ja ih imam troje van ovog braka i čik da vidim tog mudonju, koji će mi zabraniti da vidim dete, ako hoću. Ali ti nećeš.

Ti si jedan dripac koji umesto da ima sjajnu karijeru, ima bol i čir na mozgu nastao od zlobe i zavisti. Ajde demantuj me za činjenice koje sam izneo, baš bih voleo. I ne pokušavaj da mi se sada približavaš, misleći da moj rastanak sa Sonjom i tvoj ima sličnosti.

Meni ne možeš prići jer se ne družim sa ljigavcima. Idi u svoju kofu i čekaj da opet nekog komentarišeš i samo ne znam koga ćeš sada. Sonja je žena Bog. Ona i ja se nismo složili, a ti je nisi razumeo jer si glup kao noga od stola. Probaj da mi siđeš sa one stvari. Kako god možeš. Zakači se za nekog ravnog sebi. Takvog potraži u školi za decu sa specijalnim potrebama. Možda ti to pomogne da shvatiš beznačajnost tvog hodanja po zemlji!

P.S. Prijatelji smo bili takvi da se nismo videli, osim kada svratiš sa mojim prijateljima. Da si me zvao na svadbu, znaš da ne bi došao, a o kumstvu je glupo i pričati. A ja tebe na moju nisam zvao jer sam već imao koga da kiti svatove sa ruzmarinom!

Izvor: Alo

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

yugosloven

11.07.2017 13:46

KO JEDNOM SMRCE UVIJEK SMRCE

ODGOVORITE
Name

Milko

11.07.2017 17:11

Izgleda da se okupao ove godine. Prosle godine ga je omasilo.

Name

Ja

11.07.2017 14:30

Ne razumem čemu pominjati decu sa specijalnim potrebama u njihovim degenskim raspravama. Inače, Aca Lukas da nekoga vređa, to je već šou! Kockar i džanki, a našao se da proziva druge! Pri tome, karijeru je izgradio na tuđim pesmama, a kao pevač je lošiji i od Šašića!

ODGOVORITE
Name

Car .

12.07.2017 00:20

Ma ,koje taj sasic , nikad cuo za njega, lep pozdrav za Vukasa.

Name

Da

12.07.2017 12:27

Bravo za JA jedinu stvar koja mi smeta pominjanje dece sa posebnim potrebama i stavljanje u negativan kontekst. I on kaze zna pisati, on zna lajati i vredjati. Prica o koncertima a peva po nekim Prnjavorima u kafanama pred 300 ljudi. Nisam siguran da su to koncerti. Kako se ponasao u ziriju, vredjao onu decu, pljuvao ih. Nek pogleda pinkove zvezde pa kaze onda za sebe da je strucnjak u ziriju, za ispljuvati ooo too da.

Name

N.Tesla

11.07.2017 15:06

Ko su ova dvojica...

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

11.07.2017 16:17

Prodajem poboljno šampon za kosu. Pogodan za one koji je dugo nisu prali. Uklanja masnoću sto posto.

ODGOVORITE
Name

bsk

11.07.2017 20:22

Jadan on i njegove zene frajer do moga ne mogu da shvatim to pusto zensko na sta sve Spada na sta ovaj lici molim vas imali ista na njemu valjano vidi mu samo recnika izgubljen slucaj.

ODGOVORITE
Name

jlk

11.07.2017 21:01

Druze izveslala je ona vas obojicu nemas se ti buniti onaj sasic je dobro rekao ovog acu lukasa istina boli.

ODGOVORITE
Name

Željko Šašić - Mali je ovo grad

11.07.2017 22:20

Odlicna je i Lukas bi trebao da je cuje.

ODGOVORITE
Name

Acika

12.07.2017 07:32

Sta ce tebe neko komentarisati. Kad je Sasic propao i ostao dekintiran Sanja je nasla tebe jer je klasicna sponzorusa, a sad je nasla Jarica koji je pun ko brod , mladi, ljepsi i bolje "udara." Tako ti je na "estradi".

ODGOVORITE