Evolucija - Braduljica, Brkuljica, Bezbradica...

Njegov novi imidž uvek izazove brdo komentara. . .  Fotka za aplauz: Raduljica i Kruno Simon! Srpski i hrvatski košarkaš Miroslav Raduljica i Krunoslav Simon zajedno uživaju na moru.

Košarka 02.07.2017 | 16:30
Evolucija - Braduljica, Brkuljica, Bezbradica...
Njegva promena imidža uvek izazove tektonske poremećaje na društvenim mrežama. Prepoznajete ga? Jeste, malo je teže, navikli smo se na "Braduljicu", pa onda i na "Brkuljicu", a sada mu kao nadimak ponajviše leži prezime jednog bivšeg košarkaša Partizana - Bezbradica. 

Miroslav Raduljica u svom novom izdanju...

Možda za Evrobasket?

A ovako bi trebalo da bude uvek...

Da je bilo više pameti, strpljenja, mudrosti, znanja... danas bi njih dvojica, možda, bili u istoj reprezentaciji. I možda bi ta reprezentacija mogla da parira američkom "drim-timu".

U svakom slučaju, Miroslav Raduljica i Krunoslav Simon, donedavno saigrači u milanskom Armaniju, pokazali su da su sportisti najbolji primer kako ljudi iz Srbije i Hrvatske mogu zajedno. Bez ikakvih tenzija, "teških tema"...

Evo njihg dvojice kako uživaju na moru, u "barci". Raduljica je objavio fotografiju na svom Instagram profilu: "Dva drugara stara #Srbija #Hrvatska".

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar