LE - Zvezda za Florijanu: Luka, pokaži šta znaš!

Talentovani krilni fudbaler očekuje se u startnoj postavi na ovosezonskoj premijeri protiv Florijane.

Fudbal 29.06.2017 | 11:45
LE - Zvezda za Florijanu: Luka, pokaži šta znaš!
Posle jedva mesec dana pauze, fudbaleri Crvene zvezde ponovo će pred svoje navijače. U četvrtak od 20.30 na stadionu Rajko Mitić čeka ih prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Rival je Florijana sa Malte.

Novi trener, Vladan Milojević, imao je svega dvadesetak dana da se upozna sa igračkim kadrom, koji je dopunjen dolascima Marka Gobeljića, Filipa Stojkovića, Rikardinja i Vujadina Savića, a skraćen prodajom Srđana Plavšića u Spartu iz Praga i isteklim ugovorima Aleksandru Lukoviću, Predragu Sikimiću, Marku Petkoviću, Marku Poletanoviću, Petru Orlandiću i Nemanji Supiću.

Trojica od četvorice "novajlija" očekuju se u startnoj postavi za duel sa Maltežanima, dok će šansu sa klupe priželjkivati Gobeljić, univerzalac pristigao iz kruševačkog Napretka.

Po viđenom na treninzima tokom zlatiborskih priprema, kao i u prijateljskom meču sa Rudarom iz Pljevalja (0:0), očekuje se da crveno-beli ponovo nastupe u formaciji sa dvojicom napadača, s tim da će se Rikardinjo više "otvarati" vezistima, dok bi Boaći trebalo da bude "zakucan" pred protivnički gol.

Na konferenciji za medije uoči utakmice, Milojević je rekao da nije siguran da li će Džon Ruiz konkurisati za mesto u timu zbog lakše povrede, međutim, i da je potpuno spreman, moguće je dašansu pre njega dobije talentovani Luka Adžić od kojeg se očekuje da zablista ove sezone, a petoplasirani tim malteškog prvenstva (koji je do Evrope došao preko osvojenog Kupa) svakako je dobra prilika da pokaže šta zna i stekne samopouzdanje.

Najveća dilema oko postave crveno-belih je golman.

Filip Manojlović se tek pre par dana priključio klupskim saigračima zbog učešća na Evropskom prvenstvu sa mladom reprezentacijom Srbije, iskusni Damir Kahriman propustio je nekoliko poslednjih treninga na Zlatiboru i utakmicu protiv Rudara, u kojoj se odličnim odbranama nametnuo Aleksandar Stanković.

Iako trener Milojević nije želeo da otkrije ko će među stative u četvrtak, može se naslutiti da će to biti Kahriman.

Dakle, postava Crvene zvezde za premijeru sezone 2017/18, protiv malteške Florijane, trebalo bi da bude:

Kahriman - Stojković, Savić, Frimpong, Anđelković - Srnić, Donald, Le Talek, Adžić - Rikardinjo, Boaći.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar