Skriveni dijelovi kanjona Drine

Turistička ponuda Bajine Bašte obogaćena je novim sadržajem, vožnjom brodom od jezera u Perućcu do Višegrada.

Republika Srpska 25.06.2017 | 14:30
Skriveni dijelovi kanjona Drine
Krstarenje kanjonom reke Drine novim brodom Grizli kapaciteta 140 putnika, predstavlja jedinstven doživljaj.

Jedan od glavnih aduta i biser u ponudi “Taratursa” je novi turistički brod “Grizli“, potpuno opremljen za uživanje 140 osoba i nezaboravno krstarenje kanjonom reke Drine.

Ovaj kanjon se proteže u dužini od 54 kilometra, od brane hidroelektrane “Bajina Bašta“, do čuvene “na Drini ćuprije” u Višegradu.

Novi brod Grizli prvu zvaničnu komercijalnu turu imao je 11. juna, a u petak 16. juna organizovana je vožnja za turističke radnike iz Užica, Bajine Bašte, sa Tare i Zlatibora.

Goran Glišić iz “Taratursa“ kaže da mu je puno srce što su njegove kolege ovako lepo prihvatile ovu promociju.

"Turistička ponuda nazvana čarobni prsten je nešto što smo predstavili na Sajmu turizma u Beogradu. Ovo krstarenje je prvi korak njegove realizacije, sledeći korak je 1. jula kada imamo sastanak sa čelnicima železnice Republike Srpske i Srbije gde ćemo dogovoriti da voz krene iz Mokre Gore u Višegrad, a da potom turisti brodom krenu iz Višegrada za Perućac", rekao je Glišić.

Novi brod Grizli može vas odvesti do najskrivenijih delova kanjona Drine, gde ćete uživati uz narodnu kuhinju i kupanje koje na ovakvim mestima predstavlja avanturu za sebe.

Zajedničkim radom svih turističkih radnika Zlatiborskog okruga može se svakako doprineti povećanju broja turista u ovim krajevima, kao i obogaćivanju turističke ponude i atraktivnih sadržaja.

Izvor: Agencije

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Svaka cast

25.06.2017 12:51

Tako rade ozbiljni ljudi, a ne kao u Banji Slatini, gdje je nepozvan dosao nesretni Goran Talic i blokirao svaki turisticki razvoj jednog od najkvalitetnijih turistickih potencijala u Republici.

ODGOVORITE
Name

xxl

25.06.2017 13:35

Dobar komentar...svakacast

Name

saša

25.06.2017 13:16

Ovo ko iz bajke.Hercegovina sa svojom prirodom pa to nema nigdje.Neki dan u Foci bili pa to je krcato turistima iz cijelog svijeta.

ODGOVORITE
Name

petar

25.06.2017 13:20

Kanjon Drine najljepsi ubjedljivo pa ne dodje dzaba 100.000 ljudi na Drinsku regatu koja je i najveca regata na Balkanu.

ODGOVORITE
Name

turizam

25.06.2017 15:17

Tako i treba nesto lepo da se radi. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

Bravo

25.06.2017 20:04

Visegrad prica o turizmu pored sve lepote koju moze da ima jedan region od banje do andricgrada lolalna snsd ova vlast zatrpa projekat aqua parka koji je bi zavrsen 70 posto samo zato sto je to zapocela sds - ova predhodna vlast

ODGOVORITE