I u Minhenu pišu saopštenja: O Robertu i prijetnja!

Bavarski gigant u poslednje vreme sve više "štanca" saopštenja. Nakon što su se oglasili oko Kristijana Ronalda, sada zvanično govorili i o Robertu Levandovskom.

Fudbal 23.06.2017 | 08:00
I u Minhenu pišu saopštenja: O Robertu i prijetnja!
Bajern je postao zvaničan: tu je saopštenje i pretnja.

Bavarski gigant odlučio je da se oglasi drugim saopštenjem na svom sajtu u veoma kratkom periodu, i tako bar u nečemu podsetio na najveće srpske klubove, pa je ove srede iz Minhena poručeno da Robert Levandovski ima važeći ugovor sa klubom i da nema ponuda za njega.

"Bajern ne razmišlja o prodaji Levandovskog. Nema pregovora sa drugim klubovima i neće ih biti", pišu Nemci i prete: "Ukoliko drugi klub pokuša da pregovara sa našim igračem, koji ima ugovor do 2021. godine, onda rizikuje kaznu FIFA".

Sve dileme otklanjaju i rečenicom: "Imamo garancije ni da njegov agent nije pregovarao".

Jasno je da Bajern nikako ne razmišlja o prodaji svog najboljeg strelca, ali da li se tu nešto pita i nezadovoljni Robert Levandovski koji je navodno na meti Čelsija i Junajteda?

Poljak se prethodno požalio medijima u svojoj zemlji, tokom reprezentativne pauze, rekavši da je pre svega nezadovoljan načinom na koji su se njegovi saigrači potrudili da on završi kao najbolji strelac Bundes lige, nakon što mu je "pobeglo" to priznanje i otišlo u ruke Obamejanga.

Pomalo "smešan" razlog za napustiti jedna od najvećih klubova sveta, ali bilo je i smešniji.

Takođe, Bajern se prethodno oglasio saopštenjem u kome je zvanično objasnio da uprkos pisanju medija oni nisu zainteresovani za Kristijana Ronalda i da nikada nisu, niti će, pregovarati sa njim bez dozvole Real Madrida.

Ozbiljnost na nivou, ili preterivanje?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar