One su osvajale Jarićevo srce

Marko Jarić oduvek je važio za velikog zavodnika u kojeg su se žene lako zaljubljivale.  Ruku na srce, ni on nije ostajao imun, te je uživao u vezama sa prelepim damama.

Srbija 20.06.2017 | 16:51
One su osvajale Jarićevo srce
Sa Adrijanom Limom je bio od 2009. godine do 2016. godine. Par ima dve ćerke, Sijenu i Valentinu, a oboje se trude da devojčice žive u zdravim uslovima i da im ništa ne fali.

Ipak, bračnu zajednicu nisu mogli da nastave zbog, kako su naveli, nepremostivih razlika. Još otkako su se rastali, šuškalo se da je sve zbog prevare, međutim, nikada se nisu oglasili po tom pitanju.

Jarić je pre braka sa Limom bio u vezi sa Adrijanom Čortan koja se u to vreme bavila modelingom.Medijima je mnogo interesantnija veza bila je ona sa Sandrom Meljničenko, tada Nikolić. Zabavljali su se skoro godinu dana, posle čega je Marka osvojila još jedna manekenka, Nevena Milićević.Tokom Evropskog prvenstva u košarci 2001. godine povezivali su ga sa Hrvaticom Nives Celzijus, da bi se ponovo našao u centru pažnje jer je navodno zaveo voditeljku Olju Crnogorac, koja je u to vreme radila kao manekenka.Tokom boravka u Italiji, Marko je upisao jedan od najvećih ljubavnih uspeha pošto je smuvao Italijanku Elizabetu Kanalis, koja je kasnije svetskoj javnosti postala poznata kao verenica Džordža Klunija.Dovodili su ga u vezu i sa Ninom Morić, ali i Anom Nikolić.Tijana Krstić je još jedno ime iz sveta modelinga koja se našla na spisku Markovih ljubavi.Ipak, ona je tvrdila da su samo drugovi i da vole da se druže dok je ona u Majamiju.

Izvor: Alo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

jaro

20.06.2017 17:49

Jaro izgleda ,,,što god je stigo,,svaka čast jaro

ODGOVORITE
Name

Ma

20.06.2017 18:37

Samo tako Jaricu, bice jarica...

Name

jaro

20.06.2017 20:41

Re Ma, Dok je koza bice i jarica

ODGOVORITE
Name

Someone

20.06.2017 22:13

Srce?!

ODGOVORITE