Okslejd Čembrlen zaprijetio odlaskom iz Arsenala!

Frka u Severnom Londonu, u red već stali Mančester Siti, Liverpul i Čelsi.

Fudbal 20.06.2017 | 18:00
Okslejd Čembrlen zaprijetio odlaskom iz Arsenala!
Arsenalovi megalomanski planovi da ovog leta izađu na tržište i u Severni London dovedu nekoliko ozbiljnih pojačanja za koje će biti iskeširan veliki novac izazvalo je lošu reakciju unutar tima.

Ostrvski mediji tvrde da je Aleks Okslejd Čembrlen frustriran činjenicom da u klubu na njega ne obraćaju pažnju i da ga niko ne kontaktira za novi ugovor, zbog čega je zapretio da će otići iz Arsenala već ovog leta! Naime, Okslejd Čembrlen ulazi u poslednju godinu ugovora, a kako mu niko iz kluba nije ni pomenuo da bi do nastavka saradnje moglo doći, vihorni krilni napadač oseća se kao da ga je Arsenal izdao. 

To je i sam jasno poručio ljudima u timu, iako je sam vrlo zainteresovan da potvrdi svoju vernost Arsenalu. Okslejd Čembrlen je bio jedna od ključnih figura Arsenala u poslednjim sedmicama sezone i predvodio je ekipu do trofeja u FA kupu. Opet, ni mesec dana posle završetka sezone, iz kluba ga niko nije kontaktirao kako bi mu saopštio dalje planove. 

Ovakva situacija alarmirala je Arsenalove najveće konkurente, koji su spremni da odmah krenu u akciju. Liverpul se prvi javio, s tim da bi Oks bio rezervno rešenje ukoliko kojim slučajem propadnu razgovori sa Romom oko transfera Mohameda Salaha. 

Pojedini mediji tvrde da je posao završen i da bi transfer trebalo da iznosi oko 45.000.000 evra, dok je egipatskom asu ponuđen ugovor na 4.500.000 evra. 

Čelsi je takođe ušao u igru, a u Zapadnom Londonu su se posebno aktivirali posle pretnjiAntonija Kontea da će otići ako uskoro ne dobije pojačanje. Konte je od kluba tražio da mu obezbedi novac za pojačanja u svim linijama tima, a na prvom mestu su centarfor, krilni napadač i štoper. 

U igri je, navodno, i Mančester Siti, ali je pitanje koliko je ova priča realna. Građani naveliko planiraju da prodaju Nolita i Hesusa Navasa i tako otvore prostor za pojačanja. Desni bok je popunjen dolaskom Bernarda Silve, a tu je od ranije i levo su Leroj Sane iRahim Sterling, dok su u sredini ofanzivnog reda David Silva i Kevin De Brujne. S tim što svi oni praktično mogu da pokriju sve delove ofanzivnog reda.

To, praktično, znači da bi Okslejd Čembrlen imao ograničenu minutažu i ulogu rezerviste. A to engleskom reprezentativcu ne odgovara. 

Na potezu je Arsenal.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar