Kejnu malo 38: Sljedeće godine 50 golova!

Napadač Totenhem Hotspura Hari Kejn veruje da bi ga 50 golova sledeće sezone pridružilo elitnim igračima poput Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Fudbal 20.06.2017 | 12:00
Kejnu malo 38: Sljedeće godine 50 golova!
Kejn je odigrao sjajnu sezonu za Totenhem a dobar je bio i u dresu Engleske sa ukupno 38 golova, od čega je 29 postigao u Premijer ligi.

Dvadesettrogodišnja "zlatna kopačka" Premijer lige veruje da bi do sledeće godine i Svetskog prvenstva u Rusiji mogao da premaši taj cilj ako ga zaobiđu povrede.

"Pedeset golova je cilj koji bih voleo da dostignem. Nadam se da ću ostati zdrav tokom cele sledeće sezone", rekao je Kejn, a prenose ostrvski mediji.

"Ovo je bila veoma dobra godina. Ima još prostora za napredak i poboljšanja, ali će dobro doći pauza, a onda i povratak novom izazovu. Duga je godina ispred i ima mnogo toga čemu mogu da se radujem", optimističan je engleski centarfor.

Totenhem je sezonu završio na drugom metu iza šampiona Čelsija sa 86 bodova. Londonski "Plavci" su imali 93 boda, a "Pevci" su početkom maja kiksnuli protiv Vest Hema i porazom 1:0 umanjili sebi šanse za titulu.

"Sledeća godina će za Totenhem biti vrlo interesantna posle prošlogodišnjeg drugog mesta. Imamo Ligu šampiona i želimo da se nadogradimo u odnosu na prošlu godinu. Borimo se i za Svetsko prvenstvo, a nema dražeg trofeja koji se može osvojiti", rekao je reprezentativac Engleske.

Kejn koji je propustio tri meseca ove sezone zbog povrede, dao je dva gola u porazu Engleske od Francuske 13. juna.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar