Vrijeme je za povratak kući...!

Kako Dirk Kajt 2015. godine, tako i Robin van Persi 2017. ! Rodni grad zove, na pomolu obnova ljubavi posle 13 godina.

Fudbal 19.06.2017 | 18:00
Vrijeme je za povratak kući...!
Posle 18 godina titula se vratila na De Kajp. A na legendarni stadion u Roterdamu mogao bi da se vrati i - Robin van Persi.

Ne samo da bi mogao, nego se sve glasnije priča da će 33-godišnji napadač da se vrati u rodni grad i Fajenord, čiji je dres nosio tri godine predvodi u Ligi šampiona. Zajedno sa još jednim veteranom, Dirkom Kajtom, koji se, gle podudarnosti, pre dva leta vratio baš iz Fenerbahčea.

Van Persi ovog leta ulazi u poslednju godinu ugovora sa Fenerom. Bez obzira što je postigao 36 golova za dve sezone, njegov učinak na Bosforu ne može se smatrati uspešnim, jer nije osvojio nijedan trofej i zato želi da napusti Tursku.

„Sigurno bi odgovarao igri Fajenorda. Imajući u vidu kako je igrao ranije i šta je sve postigao tokom karijere, kao i šta sve još može, sigurno bi nam dosta pomogao“, rekao jeĐovani van Bronhorst, šef struke holandskog prvaka.

Detalji eventualne saradnje nisu poznati, ali da se posle Arsenala, Mančester junajteda i Fenerbahčea vraća u Fajenord - deluje izvesno.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar