"Kad su mogli Sampras i Federer, može i Đoković"!

Bivši trener Endija Marija, Mark Piči u razgovoru za “Sky sports“ rekao je da ispred Novaka Đokovića još mnogo toga i da će 'kliknuti' kad tad.

Tenis 11.06.2017 | 10:30
"Kad su mogli Sampras i Federer, može i Đoković"!
Porazom od Dominika Tima u četvrtfinalu Rolan Garosa srpski teniser još jednom je podsetio javnost da se ne nalazi u dobroj formi.

Međutim. Piči smatra da će se Đoković vratiti, kao što su to činili Pit Sampras i Rodžer Federer.

“Prošao je dosta toga u karijeri i ima još dosta ispred njega, tako da će nešto morati da klikne. Sampras je 2002. godine osvojio US open, kao i Rodžer Federer ove Australiju. Sjajni igrači će pronaći put da se vrate u vrh“, rekao je Piči, a potom i dodao.

“Na kraju dana, postavlja se pitanje da li je i dalje gladan i željan da dođe do mesta, do kojeg su u mogućnosti da dođu samo pojedini igrači“, kazao je Mark.

Takođe, bivši trener prvog reketa sveta naglasio je da je zabrinjavajuće to što Đoković nije pokazao želju u meču sa Dominikom Timom.

“Mislite da se vratio blizu onoga kada je pružao najbolje partije, ali onda, glad za pobedom protiv Tima nije bila tu, što je veoma neuobičajeno za njega. Očigledno je i dalje je u potrazi za ’samim sobom’“, jasan je bio Piči.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar