Kakav će biti sljedeći korak Lazara Markovića?!

Da Hal nije ispao u Čempionšip, sve bi bilo drugačije. . .  Nekadašnji igrač Partizana ponovo na tankom ledu s obzriom da je pod ugovorima sa Redsima, ali ne i u planovima za narednu sezonu, pa će biti prinuđen da traži novu sredinu za sebe.

Fudbal 10.06.2017 | 16:00
Kakav će biti sljedeći korak Lazara Markovića?!
Lazaru Markoviću nikako da se poklope kockice od trenutka kada je potpisao za Liverpul. Srpski ofanzivni vezista je ovog proleća zablistao u Halu i konačno zaigrao onako kako je javnost na Ostrvu očekivala od njega, mada ga je povreda članka u samom finišu omela da na pravi način kruniše odličan period u dresu Tigrova.

Ipak, nije povreda ta koja je sprečila njegov ostanak u Halu, već nekoliko činjenica, a onu presudnu predstavljalo je ispadanje u Čempionšip, koje automatski znači i kresanje budžeta za narednu sezonu. Tu je i odlazak Marka Silve iz kluba, sa kojim je Markovićostvario odličnu saradnju.

Srpski fudbaler se ponovo nalazi na tankom ledu, s obzriom da je pod ugovorima sa Redsima, ali ne i u planovima za narednu sezonu, pa će biti prinuđen da traži novu sredinu za sebe.

„Ne znam šta će biti dalje. Zavisi od situacije u Liverpulu. I dalje imam dve godine ugovora sa Redsima. Videćemo. Uživam dok igram u Premijer ligi i voleo bih da ostanem u ovom takmičenju. Došao sam u Englesku da igram fudbal i mislim da sam se dokazao. I da sam to dokazao onima koji smatraju suprotno“, rekao je nedavno srpski fudbaler.

Marković je na Enfild stigao na leto 2014. godine kao veliko pojačanje iz Benfike za 25.000.000 evra, ali je već od naredne sezone krenula serija pozajmica Fenerbahče, Sporting, Hal…

Ugovor sa Redsima mu traje još dve godine, ali mu je cena na tržištu sada gotovo dvostruko manja. Ipak, reč je o igraču koji je nedavno napunio 23 godine i još ima dovoljno vremena da u potpunosti oživi karijeru i pokaže zbog čega su ga svojevremeno smatrali jednim od najtalentovanijih igrača na Starom kontinentu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar