Džordž i Amal Kluni dobili blizance

Holivudska zvezda Džordž Kluni i njegova supruga postali su roditelji. Amal Kluni na svet je donela dečaka i devojčicu, potvrdio je predstavnik za medije čuvenog para.

Zabava 07.06.2017 | 15:15
Džordž i Amal Kluni dobili blizance
„Ovog jutra Amal i Džordž poželeli su dobrodošlicu u svoj život Eli i Aleksandru Kluniju. Ela, Aleksandar i Amal su zdravi i osećaju se dobro. Džordž je pod sedativima i očekuje se da se oporavi za nekoliko dana“, naveo je u saopštenju publicista para Sten Rozenfild.

Tokom poslednjih nekoliko godina, navodiJu-Es-Ej tudej, planeta je pratila kako slavni glumac menja svoje životne stavove to jest počinje da radi ono što je tvrdio da nikada neće hteti: da se smiri, (ponovo) oženi i dobije decu.

U Klunijevom životu sve je počelo da se menja 2013. godine kada je upoznao Amal Alamudin, libansko-britansku advokaticu. Već sledeće godine u aprilu glumac je kleknuo i pitao svoju dragu da li želi da se uda za njega.

Par je u septembru 2014. godine u Veneciji izgovorio sudbonosno „da“. Od tada mediji, svet filma i obožavaoci „najpoznatijeg neženje“ očekuju vesti o prinovi u domu Klunijevih. 

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar