Venger o planovima za pijacu...

Marez je opcija! Ozil i Sančez ostaju, snose deo odgovornosti! Francuz bez dlake na jeziku kao i uvek!

Fudbal 05.06.2017 | 15:30
Venger o planovima za pijacu...
Arsen Venger razmišlja da pošalje ponudu za Rijada Mareza na adresu Lester Sitija. Alžirac je zatražio od Lisica da napusti klub godinu dana posle osvojene titule Premijer lige, 17 datih golova i zvanja najboljeg fudbalera na Ostrvu.

Marez je dao samo šest golova ove sezone, ali ga Venger (koji je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Arsenalom) i dalje drži na oku.

"Nismo poslali ponudu, ali lično, meni se sviđa taj igrač, da. Mislim da je imao neverovatan doprinos osvajanju titule. Ova sezona je i za njega kao i za sve u Lesteru bila izazovna, ali nije izgubio na kvalitetu. Nismo poslali ponudu. Ne još", Venger je rekao Bein Sportsu.

Stručnjak koji je postao sinonim za Arsenal ističe da to što se Arsenal nije plasirao u Ligu šampiona neće doprineti raspadanju tima. 

A da se to posebno odnosi na Aleksisa Sančeza i Mesuta Ozila. I vrlo je plastično objasnio zbog čega tako misli.

"Prvo - oni su bili deo tima koji nije uspeo da se kvalifikuje. Drugo - oni vole klub, dobro su se uklopili. Treće - vezani su ugovor za narednu sezonu. Ovog lega, pre svega, oni će ostati i nadam se da ćemo produžiti ugovore. Ne možemo da slabimo tim, osim ako ne nađemo nekog istog kalibra", rekao je Venger.

Iskusni stručnjak je dodao da je ovog leta prvi cilj Arsenala da zadrži jezgro tima i da dovede "top, top pojačanja".

Tobdžije su već probale sa dovođenjem Kilijana Mbapea iz Monaka poslavši ponudu od 100.000.000 evra, ali je ona odbijena. Turski mediji pišu da bi Arda Turan mogao na Emirejts, a poznato je da je u igri i napadač Liona Aleksandre Lakazet.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar