Laktaši: Staricu pregazili autom

Policija je rasvijetlila nesvakidašnji pokušaj prikrivanja u Laktašima, gdje je, obučavajući vožnju, V. I. (18) usmrtio osamdesetdvogodišnjakinju folksvagen kedijem, a zatim je to zataškano, odnosno namješteno da je starica pala sa merdevina.

Republika Srpska 30.05.2017 | 10:19
Laktaši: Staricu pregazili autom
Kako je potvrđeno, slučaj je otkriven nakon što je u petak, oko 16.20 časova, Služba hitne pomoći iz Laktaša prijavila Policijskoj stanici Laktaši da im je dovezeno tijelo starice koja je podlegla od povreda navodno zadobijenih u padu sa tavana pomoćnog objekta. Kako ističu iz policije, početne informacije su i upućivale da je u mjestu Popažani starica, usljed gubitka ravnoteže, penjući se merdevinama na tavan, izgubila ravnotežu, okliznula se i pala, te od posljedica povreda preminula.

Ispostavilo se, međutim, da je riječ o drugoj vrsti nesreće.

"Policajci su nastavili rad na provjeranju svih okolnosti vezanih za navedeni događaj, te na osnovu preduzetih kriminalističko-tehničkih mjera i radnji, izuzetih tragova i drugih istražnih mjera i radnji te izjava svjedoka, utvrdili su da je R.G. obučavao lice V.I. da upravlja vozilom, te je usljed nesporazuma, V.I. krenuo naprijed VW kedijem i udario oštećenu, pregazio je, a ona je od zadobijenih povreda preminula na putu do Službe hitne pomoći Laktaši", saopštila je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

U namjeri da prikriju šta se dogodilo, R.G. (43), Z.I. (52) i R.Z. (29) su, kako je saopšteno, lažnim prikazivanjem činjenica, odnosno postavljenjem merdevina, pripremanjem tragova na licu mjesta,  lažno predstavili  da je osamdesetdvogodinjakinja pala sa merdevina i od zadobijenih povreda preminula.

Policija je uhapsila V.I. (18), R.G. (43), Z.I. (52) i R.Z. (29).

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

frontal

30.05.2017 11:20

Starici laka crna zemlja,a ovim bjedama nek Bog sudi!!!

ODGOVORITE
Name

Sudija

30.05.2017 15:49

Po dvadeset godina svima!

ODGOVORITE
Name

A

30.05.2017 23:25

Sudiji koliko njemu.za primanje MIta.?????