Užasno tužna priča iz Liverpula...!

Aron Lenon u bolnici zbog psihičkih problema! Policija ga je privela pošto ga je zatekla na prometnom isključenju sa autoputa. . .

Fudbal 05.05.2017 | 13:00
Užasno tužna priča iz Liverpula...!
Milionski ugovori, ali i stres u tonama. Moderan fudbal. I ko zna šta još je uticalo da zbog brige o psihičkom zdravlju nadležni organi zadrže Evertonovog Arona Lenona na lečenju zbog, kako je navedeno iz kluba, “bolesti u vezi sa stresom“.

Dejli Mejl je saopštio da je Lenona na lečenje sprovela policija, pošto joj je prijavljeno da čovek u trenerci nesigurnog položaja stoji na isključenju sa prometnog autoputa u Salfordu, u okolini Mančestera. Pre no što je pristao da krene sa  organima reda i mira sa Lenonom se 20 minuta pregovaralo. Nigde ne piše, ali jasno vam je zbog čega je policija smatrala da je najbezbednije da ga odvede na sigurnu lokaciju.

Podsetimo, 30-godišnji fudbaler, koji je odigrao i 21 utakmicu za reprezentaciju Engleske, poslednji put je za Everton nastupio još 11. februara. Ali niko, bar ne van Engleske, nije ni sumnjao o čemu se radi.

Everton je kratko potvrdio da je Lenon na lečenju i naveo da će i Aron i njegova porodica imati punu podršku kluba.

Pre nekih mesec dana, trener Evertona Ronald Kuman medijima je rekao da Lenon fizički nije spreman da bude deo tima. Da li je već tada postojao problem ili je šef struke samo pokušavao da zaštiti Lenona, nije nam poznato.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar